Dlhodobý prenájom- štvor izbový rodinný dom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
125 m
2
Plocha pozemku:  
343 m
2
okres Dunajská Streda
Šamorín
pred 284 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V obci Šamorín - Čilistov ponúkame na dlhodobý prenájom jednoposchodový rodinný dom. Štvorizbový rodinný domu s úžitkovou plochou cca. 125 m2 stojí na pozemku s výmerou 343 m2. Ponuka je vhodná najmä pre trojčlennú rodinu s deťmi. Maximálny počet osôb je však štyri. Domáce zvieratá nie sú povolené.

Dom sa nachádza v lone prírody Čilistovského ostrova, miesta našich úspešných olympionikov, prekrásnym parkovým areálom hotela Kormorán a unikátnym športovo-relaxačným areálom X-Bionic Sphere ®, poskytuje zázemie pre viacero olympijských športov, jazdectvo, fitness, wellness, gastronómiu, či kultúru.

Dom skolaudovali koncom roka 2007 a má všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou, hosťovská izba, kúpeľňa + WC a predsieň. Z obývačky a kuchyne je východ na terasu o rozlohe 18 m2. Na poschodí je spojovacia chodba, kúpeľňa + WC a dve klimatizované samostatné izby. V dome sú položené v izbách plávajúca podlaha a v kuchyni a obývačke je dlažba. Kvalitné plastové okná disponujú izolačným dvoj sklom a strešné okná sú použité Velux. Vykurovanie zabezpečuje kondenzačný plynový kotol. Na prízemí je radiátorové kúrenie a poschodie vyhrievajú radiátory. Dom je čiastočne zariadený a o finálnej podobe sa ešte dá dohodnúť. V dome určite ostáva kvalitná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a dve vstavané skrine a zariadenie obývačky. Dom je postavený z tehly a je zateplený. Kompletná občianska vybavenosť je v kmeňovej obci Šamorín vzdialenej cca. dva kilometre. Šamorín - Čilistov je pokojná časť obce vzdialená od Šamorína cca. dva kilometrov a od Bratislavy cca. 25 kilometrov. Dom sa ponúka na dlhodobý prenájom, min. 1 rok. Cena prenájmu je 700 €/mesiac spolu s energiami. Pri podpise zmluvy sa platí nájom mesiac dopredu a depozit vo výške mesačného nájomného a poplatok pre RK. Byt je ihneď voľný.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.