Rodinný dom v obci Sebedražie pri Prievidzi.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
499 m
2
okres Prievidza
Sebedražie
pred 357 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 320 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5-izbový rodinný dom v obci Sebedražie pri Prievidzi. Rodinný dom stojí na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 499m2, nachádza sa v tichom a príjemnom prostredí s dostupnou občianskou vybavenosťou.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou - nová strecha, nové elektrické rozvody, plynové kúrenie, plávajúce podlahy a keramická dlažba, stierky, murovaná kúpeľňa a samostatné WC. Na prízemí sú dve izby, garáž s automatickým otváraním a technická miestnosť. Na poschodí sa nachádza kuchyňa spojená s jedálenskou časťou, príručná komora, dve izby so vstupom na balkón, kúpeľňa a samostatné WC.

V okolí je množstvo možností využitia voľného času po celý rok. Priamo v obci sa nachádza golfové ihrisko, vodný svet s rybníkmi a račiou farmou. Pár kilometrov vzdialené Bojnice sú preslávené zámkom, ZOO a kúpeľmi. V susednej obci sa nachádza lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním. Pre milovníkov turistiky a cykloturistiky je k dispozícii okolitá nádherná príroda. Cena 116 500 €.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0918405187 alebo na e-maile: danakrskova@maxareality.sk. ID ponuky: 22601

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Nie je
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné

Na mape: Rodinný dom v obci Sebedražie pri Prievidzi.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.