Predám 3 rodinné domy so záhradou, bazénom a vybavením v Seliciach (017-12-PEMA)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
400 m
2
Plocha pozemku:  
992 m
2
okres Šaľa
Selice
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 rodinné domy s dvorom na využitie podľa predstáv budúceho majiteľa. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti obce a jeden dom je ihneď obývateľný. Zostáva kompletne moderne vybavený . Ďalšie 2 domy sú v pôvodnom stave s čiastočným zariadením, pripravené buď na prerobenie podľa predstáv, podnikanie alebo čokoľvek čo si zaumienite. Domy sa rozprestierajú na pozemku veľkosti 992m2 a dom č.1 má 202m2, dom č.2 má 86m2 a dom č.3 má 225m2. Oplotenie je novo urobené a je veľmi moderné. Na dvore sa nachádza tráva, bazén, trampolína, posedenie pod prístreškom.

Dom č.1:

Je čiastočne rekonštruovaný, je plne vybavený . Má 4 izby s kúpeľňou a kuchyňou. Na začiatku domu sa nachádza chodba ktorá delí dom na ľavú a pravú časť. Napravo sa nachádza kuchyňa s 2 izbami a malou kúpeľňou. Naľavo veľká obývacia miestnosť s rohovým gaučom, samostatná izba a kúpeľňa. V kúpeľni je aj rohová vaňa aj sprcha so samostatným WC. V dome sú všetky siete: elektrina 200/380, voda zo studne, kanalizácia, satelit, kamerový systém. Kúrenie buď gamatkami, plynom alebo krbom z ktorého sú prieduchy. Podlahy plávajúce. Na boku domu sa nachádza vybavená dielňa. Dom je zateplený a strecha je škridla.

Dom č.2 je pôvodného stavu s novými oknami. Stropy sú estetické drevené. Prvá miestnosť je predpripravená na kuchyňu a kúpeľňu . Ďalšia miestnosť je priestranná izba s krbom, so staršími skriňami a prechodom do zimnej slnečnej záhrady a výhľadom do dvora. Všetky IS sa nachádzajú v dome. Dom je zateplený a strecha je škridla.

Dom č.3

Pôvodný stav. Nachádza sa tu kuchyňa s kuchynskou linkou, šporákom, chladničkou a ďalšia miestnosť je svetlá izba s dlažbou. Všetky IS sa nachádzajú v dome alebo pred ním. Strecha na dome je škridla.

Parkovanie je možné vo dvore aj pred domom.

Občianska vybavenosť dediny: obchod, škôlka, škola, lekáreň, benzínka, autobusová zastávka, reštaurácia, v blízkosti je aj vlaková stanica…

Šaľa 13min (13km), Galanta 24min (25km), Nové Zámky 26min (27km), Dunajská Streda 46km (46min).

Naša cena 95 000€ je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.

Dohodnite si obhliadku tohto jedinečného miesta už dnes! Som Vám k dispozícii 24/7.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Internet:
áno

Na mape: Predám 3 rodinné domy so záhradou, bazénom a vybavením v Seliciach (017-12-PEMA)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.