4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU, NOVOMESKÉHO UL., SENEC

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
423 m
2
okres Senec
Senec
Novomeského
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojpodlažný rodinný dom na Novomeského ulici v Senci, ktorý je konštrukčne súčasťou dvojdomu. Nachádza sa na krásnom pozemku s výmerou 423 m2, plnom zelene, okrasných stromov a kríkov a jeho súčasťou je aj záhradný altánok so zabudovaným grilom. Dom je celý podpivničený, súčasťou podzemného podlažia je garáž pre osobné auto. Na pozemku je parkovacia plocha pre ďalšie autá. Dom je napojený na všetky IS, vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom.

Rodinný dom má vynikajúcu dispozíciu tvorenú z dennej a nočnej časti, spolu o výmere 115 m2. Celkovú úžitkovú plochu na prízemí navyše dopĺňajú terasa do záhrady so 7 m2 a vstupná terasa s tou istou plochou 7 m2. 

Pre 3D obhliadku bytu si prosím skopírujte nižšie uvedený link:

► https://archeus.vr-360-tour.com/e/UC0BdVW86V4/e ◄

DISPOZÍCIA OBYTNÝCH PODLAŽÍ :

Prízemie - priestranná predsieň, priestranná obývačka s výstupom na na terasu a záhradu,  na ktorej sa nachádza posedenie, samostatná kuchyňa s oknom na záhradu, kúpeľňa s vaňou a toaletou.

Poschodie - nočnú časť tvoria 3 samostatné spálne, pričom z dve izby majú výstup na balkón, kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom. Poschodie domu je klimatizované.

Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a je vo výbornej kondícii.

Náklady na bývanie sú vo výške 128€ mesačne. 

LOKALITA:

Silnou stránkou je lokalita, kde sa dom nachádza. Nehnuteľnosť na Novomeského ulici je v lokalite, ktorá sa považuje za lukratívnu časť mesta Senec. Novomeského ulica je skvelým miestom na bývanie, vďaka svojmu kľudnému a tichému prostrediu rodinných domov. Navyše, má výbornú dostupnosť na diaľnicu D1.

Mesto Senec je vzdialené od hlavného mesta Bratislava cca 30 km je vybavené kompletnou občianskou vybavenosťou – v blízkosti ponúkanej nehnuteľnosti je MŠ, ZŠ, BILLA, OC TESCO, reštaurácie, autobusová zastávka a iné benefity. Senec je známy svojím Aquaparkom a Slnečnými jazerami s možnosťou oddychu a relaxu počas celého roka.

V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel.č. 0910 788 788, e-mail: nemcova@rcheus.sk alebo osobne na Vajnorskej 100/B (Polus Tower 2) v Bratislave.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU, NOVOMESKÉHO UL., SENEC

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.