GRAHAMS - PREDAJ, 6-izbový rodinný dom, Alžbetin Dvor,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
757 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Senec
Miloslavov
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 285 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 6 izbový rodinný dom v tichej ulici v obci Alžbetin Dvor. Nachádza sa na rovinatom pozemku o rozlohe 757 m2, z toho zastavaná plocha pozemku je 107 m2.

Dispozícia domu pozostáva z dvoch podlaží. Prízemie: vstupná chodba, priestranná obývacia izba spojená s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť a špajza. Obývacia izba disponuje krbom. Výstup na terasu so záhradou je z obývacej izby a spálne. Priestor pod schodiskom je využívaný ako špajza. Kúpelňa spojená s toaletou disponuje sprchovým kútom. V technickej miestnosti sa nachádza plynový kotol, ktorý slúži na vykurovanie a ohrev teplej vody. Poschodie: štyri izby, kúpeľňa a samostatná toaleta. Z dvoch väčších, identických izieb je výstup na balkón, s výhľadom na záhradu. Kúpeľňa disponuje vaňou. Toaleta je samostatná.

Samostatne stojací rodinný dom je nepodpivničený dvojpodlažný so sedlovou strechou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Je postavený z tehál POROTHERM pričom hrúbka obvodových stien je 380 mm. a vnútorných stien 250 mm.

Na pozemku sa nachádza záhradný domček, ktorý sa využíva ako dielňa. Vedľa dielne je terasa s grilom a záhradným jazierkom čo umožňuje príjemné posedenie. Udržiavaná záhrada plná zelene poskytuje detské ihrisko. Dom je situovaný v tichej lokalite so zástavbou samostatne stojacich rodinných domov. Okolie rodinného domu poskytuje vynikajúce bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. Predmetná lokalita ponúka pokojné rodinné bývanie.

Cena nehnuteľnosti je 223.000,- € vrátane provízie , kompletného právneho servisu, hypotekárneho servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Richard Ágh, kontakt: 0901 900 027, e-mail: agh@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: GRAHAMS - PREDAJ, 6-izbový rodinný dom, Alžbetin Dvor,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.