Kompletne zariadený Rodinný dom v Senci na Hornej ulici, časť Mlynsky Klin

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
448 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 256 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 254 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom typu bungalov, v novej, ale pokojnej, už zabývanej časti Senca – Mlynský Klin. Dom sa nachádza na jednosmernej ulici, od susedov oproti ho oddeľuje pás verejnej zelene, čo prináša vyšší pocit súkromia.

Dispozícia bytu: Dom je súčasťou dvoj-domu. Vstup na pozemok je z východnej strany, na ktorú je orientovaná aj nočná časť domu, denná časť ponúka pohľad do záhrady a je orientovaná na juhozápad. Dom pozostáva z 2 samostatných izieb každá vo výmere cca. 13 m2, samostatného WC so skrinkou a umývadlom, priestrannej kúpeľne s denným svetlom, samostatnej technickej miestnosti a obývacieho priestoru s kuchyňou. Obývacia miestnosť je prepojená s kuchyňou, spolu vo výmere približne 27 m2. Kuchynská linka je vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi: umývačka riadu, digestor, teplovzdušná rúra so 6-tym zmyslom, indukčná varná doska v modernom bielom sklenenom prevedení. Z oboch priestorov je možný výstup na prestrešenú terasu, ktorá je vo výmere 25 m2.  Kúpeľňa je tiež elegantne riešená so sprchovacím kútom, vaňou s termostatickými batériami, a umývadlom so skrinkou. V kúpeľni je tiež vstavaná skriňa s priestorom na práčku a sušičku a odkladacími priestormi. V technickej miestnosti je umiestnený plynový kotol, regulátory podlahového vykurovania, uzáver vody do záhrady a poskytuje ďalší odkladací priestor.

Technické špecifikácie: Celková plocha pozemku je 448 m2, zastavaná plocha predstavuje 90 m2. K domu patrí aj krásna udržiavaná záhradka a parkovisko s 2 parkovacími miestami. Okrem dvoch parkovacích miest je pred domom odstavný pruh, kde je možné zaparkovať ďalšie 2 vozidlá. Záhrada je prevažne okrasná, zatrávnená kobercom s automatickým zavlažovaním. V zadnej časti záhrady sa nachádza menšia časť určená na pestovanie a priestranný záhradný domček. Nad celým domom je pochôdzna povala, s výstupom po výklopnom schodisku zo zádveria, ktorá slúži ako odkladací priestor. Dom je napojený na všetky inžinierske siete – plyn, elektrina, voda, kanalizácia. Vykurovanie je plynové, vodným podlahovým vykurovaním, doplnené rebríkovým radiátorom v kúpeľni. Káblovka a internet je vedená optickým káblom (Telekom). Na pozemku sa nachádza studňa s napojením na zavlažovanie trávnika, okrasných aj úžitkových častí záhrady a dvoma vývodmi. Voda je vyvedená aj z domu. V dome je príprava na alarm. Dom je energeticky nenáročný a priemerné náklady na energie sú mesačne 100.,- Eur.

Okolie a vybavenosť: Poloha bytu ponúka tiché rodinné prostredie, no zároveň blízkosť kompletnej občianskej vybavenosti - Mesto Senec  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, K dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom. 

Cena nehnuteľnosti je 171.999,-Eur a je konečná vrátane všetkých poplatkov, právneho a hypotekárneho servisu.

Bližšie info a  Kontakt: Petronela Černejová, cernejova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 156

Úplné info a ďalšie ponuky aj tu: www.maximreal.sk

 

Prečo kúpiť tento byt?

Najväčšou výhodou tohto bytu je jeho samotná lokalita, rýchla dostupnosť a blízkosť mesta Senec a hlavného mesta Bratislavy

Kompletne zariadený a vybavený dom s priestrannou záhradou

Dom je energetický úsporný, mesačné náklady na energie cca. -100.,- eur

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MAXIM Real?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Petronela Černejová, cernejova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 156

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.