Okr. SENEC - NA PREDAJ - 3 izbový mezonetový byt s terasou a parkovacím státím v BERNOLÁKOVE,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 185 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 185 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RK Quality SC je voči Vám aj v tejto dobe zodpovedná - vykonávame obhliadky nehnuteľností, za dodržiavania všetkých hygienických opatrení nariadených vládou SR.

RK Quality SC VÁM PRI KÚPE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI GARANTUJE VRÁTENIE REZERVAČNÉHO POPLATKU V PLNEJ VÝŠKE V PRÍPADE, KEĎ VÁM NÁŠ HYPOPORADCA NEZABEZPEČÍ KOMPLETNÉ FINANCOVANIE - HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE. ZÍSKANÍM HYPOTÉKY CEZ NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A POPLATOK NA KATASTRI.

Lokalita: Bernolákovo, Nálepkova ul.

RK Quality SC predá výborne situovaný, riešený 3 izbovýbyt, ktorý je súčasťou obytného domu v Bernolákove na ulici Nálepkova v starej časti Bernolákova, blízkosti centra.

Nebývajte na „stavenisku“ ešte ďalších 10rokov po kúpe nehnuteľnosti v nových satelitných lokalitách, kde sa nedbá na potreby obyvateľov. My vám ponúkame starú časť Bernolákova, kde bývajú už generácie rodín „Čeklísanov“. Nehnuteľnosť sa nachádza na Nálepkovej ulici v Bernolákove. Široké príjazdové cesty, chodníky a ostatné výhody starej časti obce sú nezaplatiteľnou pridanou hodnotou. Občianska vybavenosť je bezkonkurečná voči novým častiam obce. Od nás sa dostanete všade aj pešo a rýchlo – Železničná stanica cca 500m, Autobusová zastávka cca 400m, potraviny cca 400m, škola, škôlka, detské ihrisko, reštaurácie, Obecný úrad - všetko do 500m.

Obytný dom s troma bytovými jednotkami je napojený na inžinierske siete : mestský vodovod, kanalizácia, elektrická energia.

VYHOTOVENIE

- Základové konštrukcie sú železobetónové základové pásy v kombinácií s debniacimi tvárnicami a základovou železobetónovou doskou o hrúbke 150mm

- Zvislé konštrukcie sú navrhnuté z tehál, obvodové nosné murivo hr.300mm, vnútorné nosné murivo 250mm a vnútorné priečky hr.115mm.

- Stropné konštrukcie – stropný betónový systém

- Strecha je riešená ako plochá s povlakovou krytinou fatrafol. Tepelná izolácia Isover EPS hDr.200mm

- Vonkajšia povrchová úprava obvodových stien je silikátová omietka.

- Zateplenie obvodových stien je polystyrén hr.160mm

- Okná a dvere plastové s izolačným trojsklom

- Vlastné kúrenie plynové, podlahovka

- Elektroinštalácia

- Rozvody vody, kanalizácia

Predaj BYT „A“

3-izbový mezonetový byt v rodinnom dome s úžitkovou plochou 109m2, obytná plocha 81,5m2, balkón 4,2m2, prislúchajúci pozemok s terasou 47m2, dve parkovacie miesta pred obytným domom.

Byt sa predáva kompletne zariadený, okrem hosťovskej izby ( posteľ, PC stolík) a v obývačke sedačka. Byt je veľmi vkusne, moderne zariadený, kde sú použité kvalitné materiály. Naozaj stačí prísť a len sa nasťahovať. Krásna terasa spríjemní bývanie, kde si nový majiteľ môže okrem krásneho posedenia aj vypestovať vlastnú úrodu. Obrovskou výhodou sú aj veľmi dobrí susedia.

Mesačné náklady su cca 110,00 Eur.

Situačné riešenie bytu je nasledovné: komunikačným centrom v byte je chodba, odkiaľ je prístup do WC, špajza, priestranná obývačka s terasou, ďalej na poschodí sa nachádzajú 2 obytné miestnosti balkónom, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, obrovský šatník a stavaná skriňa. Byt pôsobí veľmi príjemne. Vstupné dvere sú bezpečnostné, protipožiarne.

Bytový dom sa nachádza v zastavanej časti, kde je maximálny kľud a veľa zelene.

Cena bytu s terasou a parkovacím státím : 159 990 Eur

Súčasťou mesta je: autobusová zastávka, vlak, potraviny, detské ihrisko, obchod, pošta, materská škola, kostol, pohostinstvá

Možnosť aj na HÚ.

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde.

Kontakt: Ing. Katarína Lechmanová, RK Quality SC, mobil: 0903 755 998, kancelária: 02 / 381 381 00, mail: katarina.lechmanova@qualitysc.sk

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: KupimNehnutelnost.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:

Lichnerova 25, 903 01 Senec

na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka: 02 / 381 381 00

facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.