Okr.SENEC – NA PREDAJ moderný atypický 5 izbový rodinný dom s garážou, pivnicou a veľkým p

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
313 m
2
Plocha pozemku:  
1072 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 192 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 188 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sme voči Vám aj v tejto dobe zodpovední - vykonávame obhliadky nehnuteľností, za dodržiavania všetkých hygienických opatrení nariadených vládou SR.

RK Quality SC VÁM PRI KÚPE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI GARANTUJE VRÁTENIE REZERVAČNÉHO POPLATKU V PLNEJ VÝŠKE V PRÍPADE, KEĎ VÁM NÁŠ HYPOPORADCA NEZABEZPEČÍ KOMPLETNÉ FINANCOVANIE - HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE (aj s minimom Vašich vlastných zdrojov). ZÍSKANÍM HYPOTÉKY CEZ NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A POPLATKY NA KATASTRI.

Lokalita: BLATNÉ vzdialené 4 km od SENCA

RK Quality SC predá atypický 5 podlažný rodinný dom 5 izb po čiastočnej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza na pozemku 1072 m2, s orientáciou východ – západ.

Zastavaná plocha domu: 194,3 m2 , úžitková plocha 313,4 m2.

Dom je moderne architektonicky navrhnutý na celú šírku pozemku, riešený s viacerými podlažiami, s možnosťou zobytnenia podkrovia, čiastočne podpivničený. Príslušenstvo: čiastočne oddelená kuchyňa s jedálňou + ďalšia samostatná kuchyňa, 2 x kúpeľňa s WC a samostatné WC, pivnica a garáž. Dom je postavený z pálenej tehly, 2 x sedlová strecha s betónovou škridlou. Pred 5 rokmi boli vymenené plastové okná, žalúzie, sieťky, plynový kotol so zásobníkom na teplú vodu. Kúrenie je riešené plynovým kotlom so zásobníkom TUV- radiátory. V obývačke sa nachádza krb.

Dispozícia: vstupná predsieň, vstupuje sa do priestrannej obývačky s krbom, vstupom na terasu a čiastočne oddelenou kuchyňou s kuchynskou linkou a jedálňou. Pri vstupe je chodbička so vstavanou skriňou a samostatným WC s umývadlom. Z chodby je vstup do samostatnej izby a do druhej kuchyne s kúpeľňou a dverami do rozsiahlej záhrady cca 700 m2 so záhradným domčekom. Z chodby je vstup do pivnice rozsiahlej pivnice s 4 miestnosťami (cca 50m2): kotolňa, sklad, práčovňa a vináreň s barom. Schodišťom vyjdete na 1. poschodie, kde sa nachádza ďalšia izba a kúpeľňa spoločne s WC, schodišťom sa dostanete na ďalšie podlažie, kde sa nachádzajú 2 samostatné izby, z jednej je výstup na terasu, na ktorú je vybudované schodište z dvora, čiže má samostatný vstup. Schodišťom sa dostanete do podkrovia, kde je možné dobudovať ďalšie izby. Dom sa predáva čiastočne zariadený podľa dohody.

S cesty sa vstupuje na pozemok cez parkovisko so zámkovou dlažbou, pri vstupe sa nachádza samostatná garáž s dielňou a el. bránou a veľká predzáhradka s balustrádovým zábradlím.

Bol skolaudovaný v roku 1997. Nachádza sa vo výbornom technickom stave. Dom je napojený na inžinierske siete: plyn, elektrina, vodovod, kanalizácia, kopaná studňa.

Pozemok má potenciál na výstavbu ďalšieho domu.

Výborná poloha v uličke, kúsok od hlavnej cesty Trnava-Senec MHD, 3 min. prípojka na diaľnicu do Bratislavy.

Cena: 259.000 Eur

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde.

Kontakt: Ing. Jozef Kaša, RK Quality SC, mobil: 0903 431 141, pevná linka: 02 / 381 381 00, e-mail: jozef.kasa@qualitysc.sk

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: KupimNehnutelnost.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:

Lichnerova 25, 903 01 Senec

na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka: 02 / 381 381 00

facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.