POSLEDNÉ VOĽNÉ 4i RODINNÉ DOMY V KRÁSNOM PROJEKTE SENEC

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
117 m
2
Plocha pozemku:  
318 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 331 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 328 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bývajte nadštandardne za skvelé ceny. Nepremeškajte poslednú šancu bývať v priestrannom rodinnom dome v tichej a atraktívnej lokalite, ktorú tvorí lesopark a zástavba nových moderných domov. Ponúkame na predaj posledné voľné domy.

Projekt je realizovaný skúsenými staviteľmi v atraktívnej pokojnej lokalite v Senci, Mlynský klin.

Na výber máte ešte z posledných troch voľných domov. Úžitková plocha každého domu je až 117 m2 a na výber sú pozemky o výmerách 313 m2, 314 m2 a 318 m2. Vzhľadom k umiestneniu domov a k tomu, že každý dom má dve podlažia, veľkú časť pozemku využijete ako záhradu, na relax a oddych.

Domy sú súčasťou dvojdomu resp. trojdomu, pri zachovaní absolútneho súkromia pre všetky strany (dvojitá zvukovo izolačná stena medzi dvoma domami a vyšší gabionový múr). Pred domom sú k dispozícii 2 parkovacie státia.

Dispozičné riešenie: Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupný priestor, ktorého súčasťou je technická miestnosť a vstup do WC . Na vstupný priestor je priamo napojená obývacia izba a kuchyňa s jedálňou. Ku kuchyni prislúcha samostatná špajza. Súčasťou obývacej izby je architektonicky veľmi zaujímavo vyriešené schodisko sprístupňujúce 2. nadzemné podlažie. Na druhom nadzemnom podlaží je na schodisko napojená chodba, z ktorej sú prístupné dve detské izby, spálňa so samostatným šatníkom a priestranná hlavná kúpeľňa s toaletou. Druhé nadzemné podlažie je vysunuté tak, aby súčasne vytvorilo dostatočné prekrytie vstupu do rodinných domov. Z prednej strany každého rodinného domu sú situované vždy 2 parkovacie miesta, ktoré budú slúžiť pre osobné vozidlá majiteľov rodinného domu s možnosťou moderného prístrešku.

Technické riešenie: nosné obvodové steny- tehla 30 cm, vnútorné nosné steny – tehla 20 cm, priečky tehla 11,5 – 14 cm, izolácia obvodová 15 cm polystyrén, izolácia podlahy – extrudovaný polystyrén 10 cm, plochá strecha – izolácia z minerálnych vlákien Nobasil hr. 34 cm, drevené nosné trámy prierezu 60/240mm, strešná krytina je hydroizolačná PVC fólia na strechy, zaťažená vymývaným štrkom, fasáda – šúchaná omietka Baumit 1,5 cm, terasa – betónová dlažba, vonkajšia elektrická zásuvka 230V, príprava na montáž vonkajšieho osvetlenia, okná plastové 6-komorové s izolačným trojsklom, vchodové dvere vo farbe okien s izolačným trojsklom, nástenný plynový kondenzačný kotol s cirkulačným čerpadlom a zásobníkom TÚV, ústredné vykurovanie podlahové, káblové rozvody na TV a internet v každej miestnosti, mestský vodovod, plyn, splašková kanalizácia – ČOV.

HOLODOM: podlahy betónový poter, steny v bielej farbe, rohové ventily, práčkový ventil, ventil pre umývačku riadu, schodisková konštrukcia pripravená na uloženie schodníc.

V prípade záujmu o kompletné dokončenie rodinného domu Vám staviteľ ponúka kvalitné materiály za obzvlášť výhodné ceny. .

DOM NA KĽÚČ: keramický obklad vo WC a kúpeľni, keramická dlažba vo vstupe, špajzi, WC, technickej miestnosti a kúpeľni, laminátová plávajúca podlaha hr. 8 mm, soklové lišty v obytných miestnostiach, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, schodnice - štruktúra a odtieň podľa výberu klienta, kľučky a WC zámky, zariaďovacie predmety: 2x podomietková konštrukcia pre závesné WC s dvojtlačítkom, 2x závesné WC, 1x umývadielko do WC, 2x umývadlo, 1x akrylátová vaňa, 1x sprchový kút, kompletné armatúry.

Momentálne sa dostávajú domy do štádia holodom, kolaudácia je predpokladaná na november - december 2017.

Mesačné náklady domu na 4 osoby budú veľmi nízke, len cca 100 EUR. Energetický cerfifikát A.

Moderná zástavba rodinných domov je situovaná v Senci, časť Mlynský Klin. Lokalita je jedinečným spojením bývania v prírode s komfortom mesta súčasne. Senec je štvrté najväčšie turisticky navštevované miesto na Slovensku. Pre svoju polohu a bohaté kultúrno-spoločenské vyžitie je veľmi častou voľbou pre bývanie či dovolenkovú rekreáciu. V blízkosti je vyhľadávaný areál Slnečných jazier, aquapark Senec, obchody, zástavka autobusu. Miesto je v tesnom susedstve taktiež s obcou Tureň, s komplexnou občiansku vybavenosťou.

Cena každého z týchto posledných voľných rodinných domov je 137900 EUR vrátane provízie pre RK v štádiu holodom a cena dokončeného RD v krásnom štandarde je 149900 EUR vrátane provízie pre RK.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať:

Ing. Andrea Nagyová, 0911890988 , nagyova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Čistička
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.