Senec, 3-izbový rodinný dom v pôvodnom stave, širšie centrum

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
99 m
2
Plocha pozemku:  
528 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Senec
Senec
F.Kráľa
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 239 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido predá 3-izbový rodinný dom, Senec, širšie centrum. Ponúkaný murovaný (tehla a kváder) rodinný dom je v pôvodnom, veľmi dobrom a zachovalom stave, je samostatne stojaci, nachádza sa v pôvodnej časti mesta na ulici Fraňa Kráľa. Rodinný dom leží na pozemku s rozlohou 528 m2, rozmery pozemku sú 12 x 43 m, popri dome je prejazd so šírkou 2,40 m. Pôdorys domu je 12,6 x 9 m (113,4 m2), obytná plocha je 99 m2, plocha pivnice je 35 m2, celková úžitková plocha domu je 134 m2 plus hospodárska časť domu. Na pozemku nie je garáž.

Dve izby sú orientované smerom na JV, majú pôvodné drevené parkety, jedna izba je prechodná. Tretia izba je orientovaná smerom na SZ, má pvc podlahu a je samostatná. Ostatné miestnosti majú dlažbu. V dome sa vykuruje gamatkami, v kuchyni je plynový sporák. V dome sú všetky inžinierske siete, na pozemku je razená studňa. Sedlová strecha má škridľovú krytinu.

Ak nový vlastník nemá záujem dom zlikvidovať a postaviť nový, odporúčame vymeniť okná, strechu, elektrinu alebo urobiť rozsiahlejšiu rekonštrukciu. V dome je však možné bývať aj v súčasnom stave.

Mesačné náklady pri využívaní domu rodinou sú do 210,- Eur (plyn do 120,-Eur, elektrina do 70,-Eur voda do 20,-Eur) plus smeti a tv. Dom je aktuálne voľný, nemá ťarchy.

Rodinný dom má výbornú dostupnosť na mestské komunikácie, diaľnicu D1, mesto Senec má kvalitnú občiansku vybavenosť, detské ihriská, dom kultúry, letný amfiteáter, Slnečné jazerá, Strieborné jazero, jasle, škôlky, školy, obchody ako Kaufland (2 minúty chôdzou), Lidl, Tesco, Billa, ďalšie služby, lekár, do centra mesta je to 5 minút chôdzou.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 169.000,-Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt 0911410278 alebo kamil@konfido.sk, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nehnuteľností nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 50 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: Senec, 3-izbový rodinný dom v pôvodnom stave, širšie centrum

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.