SENEC, 4i-CELOROČNÝ REKREAČNÝ DOM VHODNÝ NA TRVALÉ BÝVANIE, 159 m2 - RD priamo pri Strieborno

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
159 m
2
Plocha pozemku:  
300 m
2
okres Senec
Senec
Pri Striebornom jazere
pred 310 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 310 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte netradičné celoročné bývanie pri vode, ponúkame Vám na predaj pekný rekreačný dom v oáze zelene na celoročné bývanie v obci Senec pri Striebornom jazere. Postavený bol v r. 2003 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2012. Orientácia domu je na južnú stranu. Je pripravený a zariadený k okamžitému nasťahovaniu.

Dispozičné riešenie:

Prízemie: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou s východom na terasu, kúpeľňa so sprchovým kútom s WC a pračkou, izba s východom na terasu. Poschodie: detská izba a veľká spálňa s balkónom, pracovňa. Podkrovie: otvorený zateplený úložný priestor 36m2.

Suterén miestnosť 23m2 vhodný ako sklad, pivnicka, fitnes podľa uváženia. Technická miestnosť s kotlom, bojlerom a zásobník s čerpadlom na kúrenie.

Stavba a použité materiály:

Stavba je murovaná – tehla 40 cm, strešná krytina Bramac, plastové okná troj-sklo. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom krbových kachiel značky VERNER s obojživelníkom napojeným na centrálne kúrenie do radiátorov a elektrickým kotlom PROTHERM, ktorý je rovnako napojený na centrálne kúrenie. Elektrický bojler má 100 litrov na teplú vodu. Rekreačný dom je napojený na vlastnú vodu, pre odpad slúži betónová žumpa 10 m3.

Pozemok:

Pozemok má výmeru 300m2, úžitková plocha je 159m2 a 80 m2 je zastavaná plocha. Na pozemku je parkovacie státie, pozemok je kompletne oplotený s maximálnym súkromím. Posadené sú veľmi kvalitné okrasné dreviny a dispozične riešené pozdĺž okrajov celej záhrady, vďaka čomu vytvárajú oázu pokoja a kľudu. Pozemok je zatrávnený, s možnosťou sedenia na terase.

Okolie:

Rekreačný dom sa nachádza v chatovej oblasti Strieborného jazera (je vedený na LV, ako záhradná chata). Vládnu tu veľmi dobré priateľské susedské vzťahy. Táto oblasť je v prvom rade využívaná obyvateľmi tejto oblasti na celoročné bývanie. Najbližšia zastávka k autobusu je pri Tescu v Senci 9 min. peši.

Rekreačný dom je pripravený k nasťahovaniu.

Cena: 129.990,-€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu.

ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME. V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet balkónov / loggií:
1

Na mape: SENEC, 4i-CELOROČNÝ REKREAČNÝ DOM VHODNÝ NA TRVALÉ BÝVANIE, 159 m2 - RD priamo pri Strieborno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.