Veľký moderný 7-izbový rodinný dom, zimná záhrada, 3x garáž, tiché prostredie, Senec (Ture

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
210 m
2
Plocha pozemku:  
835 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 244 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 244 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj mimoriadne priestranný dvojpodlažný 7-izbový rodinný dom s veľkou zimnou záhradou a tromi garážami v tichej časti obce Tureň (Hrubý Šúr), vzdialenej len 4 km od Senca a 17 km od Bratislavy.

Rodinný dom leží na pozemku o výmere 835 m2, jeho zastavaná plocha tvorí 134 m2 a úžitková 210 m2. K domu prislúcha zimná záhrada (38 m2), dvojgaráž s výmerou 35 m2 a ďalšia samostatná garáž (20 m2), obe s elektricky ovládateľnou bránou. Na pozemku je vydláždené parkovisko pre 6 áut.

Dom je vynikajúco a komfortne dispozične riešený. Prvé nadzemné podlažie pozostáva z uzavretého zádveria s priestorom pre odkladanie oblečenia a obuvi, zo vstupnej chodby, z obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou s výstupom do zimnej záhrady a do záhrady, z troch samostatných izieb (13,75 m2, 14,3 m2 a 14 m2), z kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, zo samostatného WC a z technickej miestnosti prakticky prepojenej so špajzou. V obývačke je moderný krb s prieduchmi do horného podlažia.

Na druhé nadzemné podlažie vedie moderné schodisko z masívneho dreva s kovovou antracitovou konštrukciou. Nachádzajú sa tu tri veľké samostatné podkrovné izby (41 m2, 13 m2 a 25 m2), šatník, kúpeľňa s vaňou, WC a umývadlom a výstup do podkrovia.

Rodinný dom je postavený z brúsených tehál Porotherm s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami a je zateplený 10 cm minerálnou vlnou (Nobasil). Strešná krytina Bramac, okná 6 komorové 3 sklo zn. Gealan, bezpečnostné vchodové dvere, na oknách sú žalúzie a sieťky proti hmyzu. Na dome je úplne nová fasáda. Samozrejmosťou je i alarm napojený na celý dom a klimatizácia využiteľná i v zime na kúrenie. Kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje kvalitný elektrický kotol Protherm. Vysokorýchlostný internet je riešený mikrovlnným bezdrôtovým pripojením (GolemTech), televíziu zabezpečuje satelit. Kanalizácia je riešená formou biologickej čističky. V záhrade je závlahový systém napojený na studňu. Vstupná brána na pozemok je na elektrické ovládanie.

Mesačné náklady sú vzhľadom na vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti domu veľmi nízke - len 130 Eur.

Rodinný dom sa nachádza na súkromí vo veľmi príjemnej a tichej časti obce Tureň neďaleko Hrubošúrskeho ramena. Občianska vybavenosť obce je dobrá, potraviny, škola, škôlka, MHD, praktický lekár, kostol, futbalové ihrisko, reštaurácie. Mesto Senec je vzdialené 4 km a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu o obhliadku alebo o bližšie informácie som Vám kedykoľvek ochotne k dispozícii.

Kontakt:

Petra Pilátová 0907 111 333, pilatova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Čistička
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Zimná záhrada:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.