Všetky domy sú už REZERVOVANÉ!!!Rodinný dom, Sotiná, Senica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
142 m
2
Plocha pozemku:  
450 m
2
okres Senica
Senica
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bývanie o akom ste snívali!  Vymeňte svoj byt za rodinný dom.

IBA U NÁS nájdete ponuku rodinných 2-domov, typ bungalov, v Senici v obývanej časti IBV Mlyny, ktoré poskytujú bezkonkurenčný priestor na bývanie v rodinnom dome v Senici, časť  Sotina. Úžitková plocha domu je 142,74 m2 a zastavaná plocha domu je 134,83 m2 poskytuje svojou vynikajúcou ergonómiou rozloženia priestoru bývania v štvorizbovom rodinnom. Plocha pozemku je 450 m2. V tejto poslednej etape bude  výstavba dvoch 2-domov, teda vzniknú 4 domy. Začiatok výstavby jar 2021.  Realizácia do 12 mesiacov. 

Veľkosťou obytnej a úžitkovej plochy patrí medzi stredné domy so 4 obytnými miestnosťami. Pôdorysný tvar domu je v tvare písmena L. Objekt tvorí jednu hmotu, ktorá je prestrešená valbovou strechou. Strešná krytina Bramac. Okná sú plastové s 3-sklom, farebnosť biela. Dom bude postavený z tradičných a overených materiálov, tak aby spĺňal energetický certifikát a mal nízke mesačné náklady na prevádzku. Vnútorná dispozícia bytovej jednotky bude prispôsobená Vašim požiadavkám.

Každý objekt 2-domu je situovaný na stred pozemku. Navrhovaný rodinný dom je jednopodlažný, nepodpivničený, bez podkrovia. Dispozične rozdelený na dennú a nočnú časť so zázemím. Hlavný vstup do domu je situovaný z prednej strany. Na vstupný priestor je priamo napojená spojovacia chodba, ktorá vedie do hlavného obytného priestoru. Ten sa skladá z priestoru na obývaciu izbu a kuchyňu s jedálňou a komorou. Na hlavný obytný priestor je napojená spálňa so šatníkom. Z chodby sú prístupné dve detské izby a hygienické zázemie RD. Dom má 2 WC. Jedno samostatné a druhé umiestené v kúpeľni. Bytové jednotky majú na dvorovej strane pozemku prístupnú terasu z obývačky a spálne s rozmerom: šírka 2,5 m a dĺžka 6,3 m. V dome je veľká technická miestnosť s práčovňou tiež s východom na terasu.  

Dom bude napojený na všetky IS: voda, elektrika,  kanalizácia, optický kábel. Kúrenie v dome je projektované cez tepelné čerpadlo vzduch-voda značky Pansonic a teplovodné podlahové kúrenie. V kúpeľni bude rebríkový radiátor. Ohrev vody cez zásobník TUV s objemom 200 l. Predpokladaná mesačné náklady na prevádzku domu sú veľmi nízke, od 70 € na 4 osoby. Uvádzacia cena za holdom je 155.000  €. V cene je zahrnutý jeden rodinný dom – podľa špecifikácie, pozemok, 3 parkovacie miesta – spevnené plochy, prístupový chodník – spevnená plocha, terasa, deliaca stena, oplotenie z 3 strán – plný betónový plot /oplotenie od prístupovej cesty nie je v cene/ , vstupná brána a všetka dokumentácia ku prevodu domu do OV a kolaudácii.     

 Tešíme sa na Vašu návštevu. Konzultácia so staviteľom možná  individuálne po dohode s maklérom.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0918 563 185 alebo na e-maile: elenapavelkova@maxareality.sk. ID ponuky: 24316

U nás navyše dostanete bezplatné poradenstvo, kompletný právny servis, katastrálny servis, znalecké posudky, protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.

MAXA reality, s.r.o., Námestie Oslobodenia 2560/18A, Dom Služieb, 2. poschodie 905 01 Senica

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.