TOREA - NOVOSTAVBA 5i DREVODOMU - ŠENKVICE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Pezinok
Šenkvice
pred 75 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

NÍZKOENERGETICKÝ BUNGALOV SO SKVELOU DOSTUPNOSŤOU A MODERNÝM ZARIADENÍM

Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v novovybudovanej lokalite rodinných domov v obci Šenkvice, okres Pezinok. Je to novostavba z dreva v tvare bungalovu z roku 2017. Dom má úžitkovú plochu 90m2 (105m2 zastavaná plocha) a je postavený na pozemku o celkovej výmere 500m2. Na pozemku sa tiež nachádza terasa o veľkosti 36m2 a malý záhradný domček. Obec Šenkvice leží len 25 km od hlavného mesta Bratislavy, kam vedie z obce priame železničné spojenie.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením domu. Interiér i exteriér je vkusne ladený do neutrálnych, prírodných farieb a materiálov. Dom sa predáva aj so zariadením. Dom nie je podpivničený, úložný priestor však poskytuje technická miestnosť, kúsok povaly nad predsieňou či spomínaný záhradný domček. Orientácia domu je zo strany obývacej izby a kuchyňe juhovýchodná a zo strany dvoch izieb juhozápadná. Posledná detská izba, kúpeľňa a WC sú oknami orientované na severovýchod.

Technické vybavenie a špecifikácie:

- drevený skelet vyplnený tepelnoizolačnými materiálmi, opláštený a zateplený

- betónová škridla Bramac

- plastové okná a vonkajšie hliníkové žalúzie na elektrické ovládanie

- laminátové parkety a dlažba v drevodekore

- kuchyňa: zabudované spotrebiče (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), kameninový drez, vstavaný odpadkový kôš

- sanita: plastová vaňa, sprchový kút s odtokovým žľabom, 2x závesné WC typu Geberit

- podlahové kúrenie s ovládaním v každej izbe, elektrický kotol

- rekuperátor vzduchu značky Atrea so spätným získavaním tepla

- energetický certifikát typu A

- optický internet (spoločnosť Telekom)

- záhrada - okrasná i úžitková (ovocné stromy, hriadky vzadu za domom)

- drenážna jama

Režijné mesačné náklady na dom sú aktuálne vo výške 187€ (z toho elektrina 156€, voda 19€, internet a TV 12€).

Najväčšou konkurenčnou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej lokalita a dostupnosť - na rozdiel od mnohých novovybudovaných lokalít rodinných domov vedie cez Šenkvice železnica a stanica sa nachádza len 1km od domu. Zároveň určite tento dom vyčnieva z radu novostavieb materiálom, z ktorého je postavený - drevodom s nízkou spotrebou energie a príjemnou atmosférou vďaka jednoduchému no vkusnému zariadeniu, dobrej dispozícii a orientácii izieb, pripravený k nasťahovaniu.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše už viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Popis lokality

Obec Šenkvice má cca. 5 300 obyvateľov a je tak najväčšou obcou okresu Pezinok. Ponúka základnú občiansku vybavenosť (materská a základná škola, potraviny CBA, Coop Jednota) a dobrú dostupnosť do okolitých miest Modry či Pezinka, ale i do spomínanej Bratislavy železničným spojením. Zo Šenkvíc to nie je ďaleko ani do Malých Karpát (napr. Zochova chata vzdialená len 12km), ktoré ponúkajú turistické i cyklistické trasy a mnohé iné možnosti rekreácie v každom ročnom období.

Vek stavby:
< 10 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Altánok:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: TOREA - NOVOSTAVBA 5i DREVODOMU - ŠENKVICE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.