Kontaktné údaje

MojeReality s. r. o.

K.Šmidkeho 2628/9

91108 Trenčín

Meno:
  Erika Pavleová
Telefón:
0903595652
Mobil:
0907510062
E-mail:
ID ponuky:
156620591

Skalka nad Váhom/ časť Újazd – rodinný dom na predaj

210 000
Plocha:  
250 m
2
Plocha pozemku:  
1072 m
2
okres Trenčín
Skalka nad Váhom
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v Skalke nad Váhom v časti Újazd.

Dom je po čiastočnej rekonštrukcii v r. 2019-2021 – má plastové okná a zrekonštruovaný interiér.

Rodinný dom stojí na pozemku o rozlohe 1072m2, obytná plocha je cca 250m2. Pozemok je spojený s obecnou záhradou ktorá je za symbolickú cenu v dlhodobom prenájme o rozlohe 1509m2.

Na dome sa od r. 2019 robí postupne čiastočná rekonštrukcia : osadené plastové okná, nové radiátory , omietky, dlažby , senzorové osvetlenie, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, bezpečnostné dvere ADLO.

IS: verejný vodovod, elektrika, plyn. V dome je zavedený optický internet

Kúrenie je plynové / kotol na tuhé palivo s akumulačnou nádržou 3000l.

Predávaná nehnuteľnosť sa skladá z dvoch domov so samostatným vstupom , čo ponúka viac možností využitia. Je to výborná investičná príležitosť na prenájom – ubytovňa, penzión. Zároveň sa dá použiť aj ako veľké rodinné bývanie, prípadne spojiť bývanie s investičnou možnosťou. Tento rozľahlý rodinný dom ponúka možnosť bývania aj prípadného podnikania.

Momentálne je časť domu využívaná na bývanie a časť na krátkodobý prenájom. Prenájom je aktívne využívaný a generuje zisk. Dom je kompletne vybavený k poskytovaniu ubytovacích služieb (postele, posteľné prádlo, kuchynky s chladničkou, varičom a mikrovlnkou, vrátane riadov) niektoré izby disponujú aj TV prijímačom, takisto sú v dome 2 práčky.

Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch obytných budov, každá so samostatným vchodom a komplet vybavením. V hlavnej budove sa nachádza 5 izieb z toho jedna podkrovná, 3 kuchynky, 3 kúpeľne s WC, práčovňa, kotolňa a prístrešok na auto.

V druhej budove sa nachádzajú 2 izby, kuchynka, samostatné WC a kúpeľňa, technická miestnosť, pivnica a terasa s prístreškom. Celkovo oba domy poskytujú 24 lôžok.

Vo dvore za domom je zastrešená dreváreň, veľké murované ohnisko, v záhrade je menší nadzemný bazén s pieskovou filtráciou a ohrevom vody, veľká záhrada a ovocný sad poskytuje dostatok súkromia. Bezproblémové parkovanie.

V obci je dobrá občianska vybavenosť, potraviny, MŠ/ZŠ, ihriská. Cca 400 m od domu je cyklotrasa Nemšová-Trenčín, v blízkosti autobusová zastávka (smer Nemšová-Trenčín)

Odporúčam osobnú obhliadku domu, nakoľko je rozľahlý, má viac spôsobov využitia a z popisu a fotografií je náročné si reálne predstaviť celú ponúkanú nehnuteľnosť.

Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, katastrálne konanie, úhrada kolkov na kataster, prepis energií. Taktiež bezplatné poradenstvo v oblasti financovania, ktoré zabezpečuje najvýhodnejšie podmienky na finančnom trhu. Kontakt:

t. č. 0903 59 56 52, email: info@m-reality.sk

Cena 219 000 €

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Skalka nad Váhom/ časť Újazd – rodinný dom na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.