Posledný 4 izb. moderný dom, súkromie, ÚP 90 m2 + terasa 18 m2, pozemok 444 m2, vlak 10 min., Sl

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
444 m
2
okres Galanta
Sládkovičovo
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 149 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RD je súčasťou dvoj-domu, každý je postavený s vlastnými inžinierskymi sieťami a meračmi, stavebník dbal na dokonalú hlukovú izoláciu (zvukovo-izolačné tehly deliacej priečky).

Bytové jednotky sú identické, avšak dispozične zrkadlovo otočené. Nehnuteľnosť predávame skolaudovanú, so súpisným číslom, v prevedení holodom. Je možné sa dohodnúť aj na dokončení na kľúč.

Orientácia nehnuteľnosti je ideálna - vstupná časť na východ, terasa na západ. Izby sú dostatočne priestranné, dobre dispozične riešený projekt.

Kvalitné prevedenie, v cene jednej bytovej jednotky s pozemkom je zahrnutá kompletná tehlová stavba so zateplením, vrátane vonkajšej fasády, príprava na žalúzie, strešná krytina Mediterran, 40 m2 úložného priestoru na povale domu,

elektrika vrátane revíznej správy, vnútorné sadrové omietky vrátane hygienickej maľby, plastové okná, podlahové elektrické vykurovanie s reguláciou v každej miestnosti, príprava na krb, nízkoenergetická stavba, certifikát A1. Zarovnaný pozemok pripravený na zatrávnenie je samozrejmosťou.

Všetky inžinierske siete, elektrika, obecná voda aj kanalizácia. Internet - optický kábel. Skolaudovaná cesta s LED osvetlením, ktorá bude obecná s pravidelnou údržbou, chodníky, široká uličná šírka, celá lokalita pôsobí veľmi optimisticky.

Pozemok zarovnaný, pripravený na zatrávnenie, je priestor aj na vybudovanie garáže hneď vedľa nehnuteľnosti z oboch strán.

Názor makléra: Na dvojdom veľmi slušný pozemok, bezpečné miesto, ideálne pre rodinu s deťmi, prípadne aj na strávenie jesene života. Veľmi dobré železničné dopravné napojenie, rozumná cena,

možnosť dostavby na kľúč aj s oplotením veľká výhoda, pritom cena by nebola vyššia ako 140 tis. - neváhajte. Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie.

Poradíme, pomôžeme, sprostredkujeme Vám najvýhodnejší úver na financovanie tejto nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.