Na predaj nový 4izb byt v RD Slovenský grob - Malý Raj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m
2
Plocha pozemku:  
435 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Slovenský Grob
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj v k.ú. Slovenský grob časť Malý Raj, Bočná ul., 2 samostatné 4izbové bytové jednotky v novostavbe RD každá s vlastnou záhradou. Oba byty sú 1 poschodové a majú zrkadlový pôdorys, 103m2 úžitkovej plochy a pozemok o rozlohe cca 365m2. Dom je pred dokončením a kolaudáciou, predáva sa po kolaudácii, vrátane zateplenia, osadenia dlažby na parkovanie a oplotenia pozemku. Zo vstupnej chodby 7,4m2 sa vstupuje do: kúpeľne 3,6m2, -WC 2,2m2, obývacej izby 27,8m2 spojenej s kuchyňou 8m2, komory 3,6m2 a na otvorené schodisko na poschodie (možnosť zaslepenia). Z obývacej izby vedú veľké posuvné presklenené dvere na záhradu.

Na poschodí sú 2 izby s rozlohou 13m2 a 8,6m2, kúpeľňa s prípravou na práčku 4,8m2, WC 1,3m2, hlavná spálňa s predprípravou na privátnu kúpeľňu 13,8m2 a chodba 11,9m2.

Dom je vykurovaný plynom cez podlahové kúrenie na prízemí a radiátory na poschodí. V dome je predpríprava na klimatizáciu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete Dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite. V blízkosti lokality je Čierna voda, cyklotrasa Jurava, Šúr miesta ideálne na prechádzky alebo aktívny relax v prírode.

Cena nehnuteľnosti zahŕňa províziu RK s kompletným poradenským a právnym servisom súvisiacim s prevodom vlastníctva, notárske poplatky súvisiace s overením podpisov predávajúceho, správne poplatky za podanie Návrhu na začatie konania o povolení vkladu práva k nehnuteľnosti do katastra nehnuteľností a prípadné sprostredkovanie hypotéky a poistenia nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: Na predaj nový 4izb byt v RD Slovenský grob - Malý Raj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.