NOVOSTAVBA 4 IZBOVÝ BUNGALOV S POZEMKOM 642 M² V MALOM RAJI.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m
2
okres Pezinok
Slovenský Grob
pred 269 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 234 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4.izbový Rodinný dom Bungalov v novozastavanej časti Malý Raj na ul. Okrúžna. Celková úžitková plocha domu 103,22 m2 na pozemku 642 m2.

Kvalitne postavený, priestranný bezbarierový 4 izbový rodinný dom typu Bungalov v novovybudovanej časti Malý Raj len 15 minút od Bratislavy..

Dispozícia: pozostáva z 3 samostatných izieb a jednej veľkej obývacej miestnosti, ktorá je prepojená s kuchyňou. Z obývačky sa dá vyjsť na priestrannú terasu, ktorá je na východnej strane domu, otočená do záhrady. V dome sa nachádza technická miestnosť pre kotol a práčku s WC a tiež priestranná kúpeľňa s WC, do ktorej sa zmestí sprchový kút a aj rohová vaňa. Z vnútornej chodby sa dá prejsť aj na prie-strannú povalu, kde je dostatok úložného priestoru.

Technické údaje k domu:

Na stavbu boli použité kvalitné materiály. Pálená tehla POROTHERM 150,250,300mm. Na fasádu boli použité stierka Baumit, sklotextilná stierka, polys-tyrén na zateplenie 200mm. Kvalitné plastové okná izolačné 3 sklo a tiež vchodové bezpečnostné dvere a posuvné terasové dvere sú hliníkové značka Aluprof. Príprava na elektrické vonkajšie žalúzie. V dome je podlahové kúrenie, v každej miestnosti samostatný regulátor.

Dom sa predáva ako holodom s pozemkom o výmere 642m2 (cca 17m x 38m)

V konečnej cene sú zahrnuté stavebné úpravy, chodníky, úprava terénu, terasy, 3 x garážové státie, celkové oplotenie pozemku. Kolaudácia 9/2019

Naša realitná kancelária, Vám ponúka v rámci ceny nehnuteľnosti kompletný právny servis AUTORIZOVANÝM ADVOKÁTOM t.j. vypracovanie zmluvy o bu-dúcej kúpnej zmluve, podanie a uhradenie štandardného poplatku návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti, prepis energií a služieb.

V prípade hypotekárneho úveru Vám náš finančný poradca bezplatne zabez-pečí výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer. Sprostredková-vame a vybavujeme hypotekárne a stavebné úvery, poskytujeme komplexné poradenstvo a servis.

Podrobné informácie Vám ponúkne realitný maklér

Peter Mach

0911 639 469

info@pm-real.sk

CENA 193 500 EUR vrátane provízie

www.pm-real.sk

__________________________

Upozornenie : Popis nehnuteľnosti – text a fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti PM profi, s.r.o PM- real s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: NOVOSTAVBA 4 IZBOVÝ BUNGALOV S POZEMKOM 642 M² V MALOM RAJI.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.