Rodinný dom, predaj, Pezinok

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
534 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Slovenský Grob
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 287 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nejedná sa o katalógový dom! Projekt bol vypracovaný na objednávku. Pri projekte sa brala do úvahy nielen veľkosť pozemku a tvar, ale aj svetové strany a uhol, pod akým svieti slnko v zime (aby vyhrievalo interiér) a pod akým v lete (aby bola terasa interiér domu v tieni).

Dom bol stavaný za dodržania absolútne všetkých technologických postupov, a to aj vrátane zateplenia základov, ktoré NIKTO nerobí. Ku stavbe majiteľ doloží kompletnú fotodokumentáciu od výkopu základov až dodnes. Teda budúci majiteľ, bude mať prehľad o každom kábli pod omietkou a o každej trubke pod podlahou.

Dom má naozaj veľkoryso riešenú strechu, v ktorej by sa do budúcna kľudne mohlo nachádzať niekoľko ďalších miestností. Na poschodí môže byť v budúcnosti aj kúpeľňa, všetky potrebné siete budú totiž vytiahnuté aj do podkrovia. Keby niekto veľmi chcel urobiť deťom Eldorádo, pod strechu sa zmestia aj DVE podlažia. Toto riešenie už nie je v súlade s Územným rozhodnutím obce (bungalov s obytným podkrovím, alebo maximálne dve podlažia + neobytné podkrovie), ale pod strechu nikto nevidí J Ten dom je niečo výnimočné a naozaj ho treba vidieť.

"Som si vedomý, že cena je vyššia než za aké sa predávajú tuctové bungalovy, ale rozdiel je práve ten, že toto NIE JE tuctový bungalov. Kto sa v problematike vyzná, ten to ocení. Kto sa nevyzná, kľudne nech si na obhliadku so sebou privedie odborníka, nemám s tým žiadny problém. V prípade potreby je mu k dispozícii aj zhotoviteľ a stavebný dozor." Majiteľ stavby

Novostavba veľkoryso riešeného 4 izbového bungalovu v obytnej Zóne Zátišie, obec Slovenský Grob. Dom sa predáva v štádiu holodom s jedným funkčným WC Villeroy Boch, funkčným podlahovým kúrením s kotlom Vaillant. Je vymaľovaný na bielo, s vypínačmi a zásuvkami. Dispozícia: Veľké zádverie, obývačka s KK a krbom, spálňa, dve detské izby, WC a kúpeľňa s WC, vaňou a sprchovým kútom. V dome je vybudovaná príprava pre prípadné neskoršie zariadenie podkrovia, na ktoré sú vyvedené siete (elektriny, teplá a studená voda, kanalizácia). V dome sú VŠETKY inžinierske siete, elektrina, voda, plyn, kanalizácia (spádová, nie tlaková!) a dokonca aj optický kábel. Cesty do tejto lokality sú práve po rekonštrukcii, a to z oboch strán. Dokončuje sa rekonštrukcia cesty cez Čiernu vodu, po ktorej bude kompletne nová cesta zo Zátišia až do Bratislavy. Vzdialenosť od BA je len 12 km a jedná sa o najlepší smer zo všetkých satelitných oblastí okolo Bratislavy.

Bonus na záver – do lokality sú vybudované NOVÉ cesty z obidvoch strán – aj od Čiernej Vody, aj od Slovenského Grobu. Cesta cez Čiernu Vodu a Vajnory sa prerába práve teraz, takže za mesiac bude z Bratislavy až do Zátišia kompletne nová cesta. Okrem pohodlia a šetrenia tlmičov auta to má ešte jednu obrovskú výhodu – kupujúci má istotu, že najbližších 30 či 40 rokov sa tu už nijaká oprava cesty konať NEbude.

Inzerát aktuálny až do zmazania. Kedykoľvek ma kontaktujte 0948 235 352.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Rodinný dom, predaj, Pezinok

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.