DELTA - Nádherný dvojgeneračný rodinný dom na predaj Smižany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
176 m
2
Plocha pozemku:  
654 m
2
okres Spišská Nová Ves
Smižany
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 Vám ponúka nádherný rodinný dom na predaj Smižany, okres Sp.Nová Ves.

Rodinný dom bol postavený v roku 1969 a prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou v roku 2011, na pozemku sa taktiež nachádza hospodárska budova (50m2) a veľká garáž (25m2).

DOM: Tehlový rodinný dom pozostáva z prízemia (92m2), kde sa nachádza vstupná hala, chodby, priestrannej obývacej izby s krbom, 2 spálni (v jednej sa nachádza aj šatník), kuchyne s modernou kuchynskou linkou na mieru (predávaná vrátane spotrebičov),  štýlovej kúpelne s vírivou vaňou a WC. Poschodie (84m2) pozostáva z priestrannej obývačky, z ktorej je vstup na slnečnú balkónovú terasu, 2 spální (v jednej sa nachádza aj šatník), kúpelne spolu s WC. Vykurovanie je ústredné, v kúpelniach podlahové. Kanalizácia i voda je obecná. Dom prešiel kompletnou a kvalitnou rekonštrukciou (kvalitné plastové okná, drevené podlahy nová elektroinštalácia, murované jadro, podlahy,...) a predáva sa aj kompletne zariadený (kuchynské kúty, sociálne zariadenia, postele, vstavané skrine,...). Dom je zateplený, strecha je betónová škridľa Bramac a je čiastočne podpivničený.

POZEMOK: Pozemok o výmere 654 m2, je rovinatý a nachádza sa na ňom dostatočný počet parkovacích miest a taktiež sa tu nachádza altánok s posedením a s možnosťou grilovania.

VÝHODY:  kompletná, moderná rekonštrukcia, veľká balkónová terasa, dobrí susedia

LOKALITA: dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Do okresného mesta Spišská Nová Ves len 5 minút autom. Len pár km sa nachádza turisticky vyhľadávaná lokalita Slovenský Raj.

CENA: 160 000,- €

Pri vážnom záujme možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: DELTA - Nádherný dvojgeneračný rodinný dom na predaj Smižany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.