Rodinný dom Smižany - REZERVOVANÝ !!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
210 m
2
Plocha pozemku:  
632 m
2
okres Spišská Nová Ves
Smižany
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8010 - Na predaj ponúkame SAMOSTATNE STOJACI JEDNOPOSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU, nachádzajúci sa v obci Smižany pri Spišskej Novej Vsi. Dom je vhodný pre rodiny s deťmi alebo pre rodiny hľadajúce dvojgeneračný dom.

Dom bol postavený v roku 1960 z kvádra. Zastavaná plocha rodinného domu je 158 m2, podlahová plocha domu je 210 m2, pričom plocha záhrady predstavuje 474 m2. Celková výmera pozemku aj so zastavanou plochou domu predstavuje 632 m2.

Rodinný dom je výhodne situovaný v smere východ-západ. Záhrada je rovinatá, orientovaná na západ, slnečná, vhodná pre milovníkov záhradkárčenia no zároveň dostatočné široká a dlhá pre rôzne detské hry. Na záhrada sa nachádza vonkajšie sedenie – altánok a krytá terasa, na ktorú je prístup priamo z domu. V dome sa nachádzajú tri izby, z toho dve na prízemí a jedná veľká na prvom poschodí rodinného domu. Na prízemí rodinného domu nájdeme okrem dvoch izieb aj obývačku, kuchyňu a kúpeľňu. Na poschodí sa nachádza vyššie spomínaná veľká izba, šatník a kúpeľňa. Časť rodinného domu je podpivničená.

Dom je čiastočne rekonštruovaný v interiéri a aj v exteriéri a to po dizajnovej a aj technickej stránke. Obvodové múry domu boli v roku 2011 zateplené polystyrénom, pričom už v roku 2008 bola sklenenou vatou zateplená sedlová strecha, na ktorú bola umiestnená nová krytina – plech a parotesná fólia. Okná boli vymenené za plastové v roku 2006. Podlahy v dome sú plávajúca a dlažba. Dom má napojenie na inžinierske siete (vodovod, elektrina, kanalizáciu, plyn) a na záhrade je navŕtaná studňa. V roku 2019 bolo v dome prerobené kúrenie tzn. do domu sa umiestnili nové radiátory a nový plynový kotol. K vytváraniu príjemnej atmosféry a tepla v dome prispieva kozub, nachádzajúci sa v obývačke, ktorý dokáže ohrievať vodu v zásobníku vody a aj v radiátoroch na prízemí a na prvom poschodí. Na hornom poschodí rodinného domu boli vymenené vodovodné a elektrické rozvody. Aj napriek vyššie uvedeným rekonštrukciám nemá rodinný dom spracovaný energetický certifikát.

Kúpna cena je 240.000,-EUR.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terasa:
áno
Šatník:
áno

Na mape: Rodinný dom Smižany - REZERVOVANÝ !!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.