GRAHAMS-PREDAJ rodinný dom s rozľahlým pozemkom v obci Šoporňa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
461 m
2
Plocha pozemku:  
2763 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Galanta
Šoporňa
pred 280 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 270 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom situovaný v zastavanej časti obce Šoporňa na Šalskej ulici. Je umiestnený v rovinatom teréne v susedstve zástavby rodinných domov. Dom je v pôvodnom stave na rozľahlom pozemku s výmerou 2763 m2. Nehnuteľnosť je z roku 1957 v pôvodnom stave.

Užitková plocha domu je 439 m2. Dispozícia domu vstupná chodba, spáľňa, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa s toaletou, obývačka. Okná i rozvody sú pôvodné, samotná stavba je v dobrej kondícii, avšak interiér vyžaduje rekonštrukciu, aby spĺňal požiadavky moderného bývania. Dom je však príjemne presvetlený a disponuje zdravou drevenou podlahou. Materiál stavby je pálená tehla. Stropy izieb sú rovné a dostatočne vysoké, vykurovanie je vlastným plynovým kotlom pričom v kuchyni sú ešte gamatky ako doplnkové tepelné teleso, ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom. Do budúcnosti je možné dom rekonštruovať aj inou dispozíciou, kedže má dva vstupy. Na dvore sa nachádza letná kuchynka, menšia hospodárska budova a garáž.

Obec Šoporňa sa nachádza medzi mestami Nitra a Trnava s priamym napojením na rýchlostnú cestu R1. Ide o rýchlo rozvíjajúcu sa obec, ktorá je v súčastnosti veľmi vyhľadávaná, nakoľko poskytuje úplný komfort najmä pre mladé rodiny. V obci sa nachádza kompletná vybavenosť (lekár, obecný úrad, reštaurácie, škola, škôlka). Západne od obce sa nachádza Vodné dielo Kráľová a niekoľko mŕtvych ramien, kde si môže každý člen rodiny nájsť svoj spôsob športového alebo relaxačného vyžitia. Vodná priehrada Kráľová, postavená na rieke Váh, poskytuje možnosti windsurfingu, jachtingu a vodného lyžovania, tiež rekreačného rybolovu.

Cena domu je 80.000,- € vrátane provízie, kompletného právneho servisu, hypotekárneho servisu a ostatných náležitostí pri prevode nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Zodpovedný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová, kontakt: 0901 900 202, email: veronika@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1

Na mape: GRAHAMS-PREDAJ rodinný dom s rozľahlým pozemkom v obci Šoporňa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.