RD s veľkým pozemkom (1187 m2), Novoveská Huta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
296 m
2
Plocha pozemku:  
1187 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 115 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 113 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8022 - Ponúkame na predaj ATRAKTÍVNY 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU nachádzajúci sa v pokojnej časti mesta Spišská Nová Ves - Novoveská Huta. Rodinný dom sa nachádza v tichej slepej uličke, na veľkorysom pozemku o rozlohe 1187 m2 a poskytuje ideálne miesto pre rodinný život v tichom a kľudnom prostredí. Na upravenom pozemku je potok a množstvo zelene.

Základy tvoria betónové pásové a betónové debniace tvárnice s izoláciou proti vode a tepelnou izoláciou, podmurovky je z kameňa; obvodové steny suterénu sú betónové, na prízemí sú murovanej konštrukcie z keramických tvárnic s tepelnou izoláciou. Strecha – nosnú konštrukciu sedlovej strechy s valbou tvorí väznicový kov; keramická krytina. Podlahy v obytných miestnostiach sú drevené plávajúce podlahy, v predsieni, komore a kuchyni a sociálnych miestnostiach keramická dlažba.

Rodinný dom je jednopodlažný, samostatne stojaci s priestrannou garážou s rolovaciou garážovou bránou. Pozemok poskytuje dostatok parkovacieho miesta aj priamo pred domom. Na hranici pozemku sa nachádza potok.

Dispozícia domu:

Do domu sa vchádza vstupnou chodbou so vstavanou skriňou, ktorá prechádza do priestrannej vstupnej haly domu. Vedľa vstupnej chodbe sa nachádza toaleta s oknom.

Zo vstupnej haly sa vchádza do veľkej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, ktorá je orientovaná na juhozápad a vďaka množstvu okien a balkónov z dvoch strán miestnosti je neustále zaliata denným svetlom. Pri kuchyni sa nachádza špajza s oknom. V kuchyni sú zabudované spotrebiče. Kuchyňa je prechodná, vchádza sa aj zo vstupnej haly domu.

V druhej obývacej miestnosti je krb. Táto obývacia izba je balkónovými dverami prepojená s vonkajšou terasou domu so zámkovou dlažbou. Vonkajšia terasa je orientovaná do upravenej zelenej a tichej záhradnej časti pozemku domu. Z druhej obývačky je vstup do 4 izieb a kúpeľne s oknami.

Zo vstupnej haly domu sa ďalej vchádza do garáže, kde sa nachádza kotol. V hale sa nachádzajú aj prístupové padacie dvere (schody) na povalu, ktorú je možno prerobiť na obytnú zónu. Do pivničných priestorov domu sa vchádza zo záhrady.

Hala s obývačkou sú vykurované podlahovým kúrením, ostatné miestnosti vykurujú radiátory. V záhrade sa nachádza altánok s grilom.

Virtuálna prehliadka domu je dostupná na odkaze:

https://my.matterport.com/show/?m=Pu3idNa4GsF

Kontakt na makléra:

JUDr. Anna Kopčáková

0948 604 029

judr.kopcakova@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.