Rodinný dom Ferčekovce Spišská Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
272 m
2
Plocha pozemku:  
312 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 137 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 106 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 7987 - Ponúkame exkluzívne na predaj ATRAKTÍVNY RODINNÝ DOM PRI LESE nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi, časť Ferčekovce. Dom v radovej zástavbe je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 312 m2. Dom, kolaudovaný na začiatku 90.-tych rokov, je riešený ako dvojpodlažný s obytným podkrovím. Zastavaná plocha domu je 121 m2.

Na prízemí domu sa nachádza predsieň, hala so schodiskom, denná miestnosť s krbom, kuchyňa, špajza, veľká technická miestnosť a garáž. Na poschodí sa nachádza kuchyňa s výstupom na loggiu prepojená s obývacou izbou, veľká kúpeľňa s WC a ďalšie obytná miestnosť. V podkroví je spálňa s balkónom, dve detské izby a WC. Na povalu vedie drevené schodisko, kde sa nachádza veľký úložný priestor.

Rodinný dom bol priebežne rekonštruovaný a udržiavaný, vďaka čomu je vo veľmí dobrom technickom stave. Je murovanej konštrukcie - obvodové múry sú z tehly a tehloblokov hr. 40 cm, strechá je šikmá z betónovej škridle, fasáda a plastové okná boli rekonštruované v roku 2012. Podlahy v dome sú prevažne drevené - lakovaná drevotrieska, na prízemí laminátové, inak dlažba. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (el. energia 220/380, plyn, vodovod, kanalizácia). Súčasťou pôdorysu domu je aj garáž na prízemí so zateplenou garážovou bránou zn. Hormann. Vykurovanie domu je riešené ako duálne - zabezpečené jednak plynovým kondenzačným kotlom zn. Immergas ale aj vykurovanie krbom na tuhé palivo.

Na pozemku za domom je okrasná terasovitá záhrada, ktorej dominuje schodisko vyložené kameňom a pivnica zasadená v teréne. Možné využívať záhradu na pestovanie zeleniny v závetrí ale aj na oddych či zábavu (altánok, trampolína pre deti). Dom je celý oplotený, v zadnej časti je brána vedúca na čistinku a do lesa.

Rodinný dom poskytuje príležitosť pre POKOJNÉ BÝVANIE V TICHEJ LOKALITE V BLÍZKOSTI LESA s výbornou dostupnosťou do mesta Spišská Nová Ves. Vhodný aj na dvojgeneračné bývanie.

Ďalšie informácie vrátane fotografií interiéru sú dostupné v RK.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.