Rodinný dom - bungalov v obci Spišské Tomášovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
136 m
2
Plocha pozemku:  
923 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišské Tomášovce
pred 115 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 100 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8021 - Ponúkame Vám na predaj nový rodinný bungalov nachádzajúci sa v obci Spišské Tomášovce. Nehnuteľnosť sa nachádza iba 8 km od mesta Spišská Nová Ves a 20 km od mesta Poprad v turistami vyhľadávanej oblasti a to len 1,4 km od Tomášovského výhľadu, 2,4 km od Čingova a 14 km od Podlesku, z ktorých sa ľahko dostanete do srdca Slovenského Raja rôznymi turistickými trasami. Ide o samostatne stojaci RD s výborným dispozičným riešením s veľkým pozemkom, garážou a prístreškom, ako stvorený pre rodinný život.

Dom stojí na upravenom, rovinatom trávnatom pozemku s plochou 923 m2 a vlastným zavlažovacím systémom pričom úžitková plocha domu je 136m2, plocha garáže predstavuje 48m2, plocha terasy predstavuje 30m2. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa. Do domu a do garáže vedie prívod pitnej aj úžitkovej vody, čo značne znižuje náklady na bývanie. Garáž je v prípade záujmu pripravená aj na zavedenie slnečných kolektorov.

Dom je možné vykurovať radiátormi alebo podlahovým kúrením. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom alebo prostredníctvom kúrenia v kozube, ktorý je napojený na rozvody do radiátorov. V dome sa nachádza obývacia miestnosť spojená s kuchyňou s výhľadom na záhradu, špajza, dve detské izby/pracovne, spálňa, technická miestnosť, chodba, WC a kúpeľňa. Nosnou konštrukciou domu sú obvodové múry domu, čo umožňujú budúcim vlastníkom meniť pôdorys domu alebo jeho dispozíciu podľa vlastných predstáv. V dome sa nachádza aj alarm.

V prípade seriózneho záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421.904 010 660 (p. Mgr. David Kollár)

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Alarm:
áno

Na mape: Rodinný dom - bungalov v obci Spišské Tomášovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.