Meštiansky dom centrum Spišské Vlachy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
280 m
2
Plocha pozemku:  
781 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišské Vlachy
pred 149 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 106 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 7956 - Ponúkame NA PREDAJ MEŠTIANSKY DOM nachádzajúci sa V CENTRA MESTA SPIŠSKÉ VLACHY. Dom je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 781 m2. Poloha domu priamo na námestí predurčuje objekt na POLYFUNKČNÉ VYUŽITIE - objekt môže slúžiť PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY so vstupom priamo z chodníka, penzión, súkromné ambulancie či administratívne priestory, domov sociálnych služieb alebo aj ako BYTOVÝ DOM SO SAMOSTATNÝMI BYTOVÝMI JEDNOTKAMI.

Dom pozostáva z niekoľkých častí: historický kamenný dom s klenbami v prednej časti domu s nebytovými priestormi na prízemí a dvomi bytmi na poschodí, ďalšie dve samostatné bytové jednotky vo dvore meštianskeho domu a gazdovstvo s hospodárskymi budovami v zadnej časti dvoru. Výhodou je možnosť vstupu aj zo zadnej časti pozemku cez pozemky mesta. Historická časť domu zo vstupom z námestia má dve podlažia. Na prízemí sú obchodné priestory so vstupom buď cez dufart alebo samostatným vstupom z chodníka. Výmera priestorov z dvomi miestnosťami je približne 60 m2. Na poschodie vedie schodisko, kde sa nachádzajú 2 meštianske byty, každá s dvomi izbami, kuchyňou a kúpelňou. Dom je v prednej časti domu podpivničený, kamenná pivnica môže slúžiť na účely skladovania ale aj napr. ako vinná pivnička.

Meštiansky dom má napojenie na všetky inžinierske siete - el. energia, plyn, vodovod, kanalizácia. Výhodou sú samostatné merania jednotlivých bytových jednotiek. Kúrenie je riešené lokálne - gamatkami na plyn. V obytných miestnostiach sa nachádzajú kachľové pece. Vo dvore domu je vonkajšie sedenie s malou záhradou. Dom vzhľadom na svoju lokalitu a priestorovú dispozíciu má potenciál na polyfunkčné využitie.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné

Na mape: Meštiansky dom centrum Spišské Vlachy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.