Rodinný dom 1+5, podpivničený, letná kuchyňa, tiché prostredie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
626 m
2
okres Rimavská Sobota
Stará Bašta
pred 191 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 158 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj starší rodinný dom v obci Stará Bašta, okr. Rim. Sobota. Rodinný dom má kuchyňu, špajzu, 5 izieb a predizbu. Miestnosti sú umiestnené nasledovne: na prízemí sa nachádzajú 2 miestnosti a špajza - vchod z dvora. Cez druhý vchod sa dostanete na medziposchodie kde sú 2 izby, kuchyňa, špajza a predizba, cez predizbu vedú schody na vyššie podlažie kde sa nachádzajú 2 slnečné izby. Dom má suché steny, strecha nezateká a dom nezapácha. Na svoj vek je v dobrom technickom stave. Kúrenie je lokálne, na tuhé palivo. Okná a dvere sú pôvodné drevené. Podlahy sú drevené palubovky, dlažba a cementový poter. Dom je napojený na elektriku. Na pozemku má vlastnú studňu - dom nie je napojený ani na studňu ani na obecnú vodu. Plynová prípojka a obecná voda je pred domom. Vedľa domu, na pozemku je letná kuchynka so špajzou a drevená vedľajšia stavba. Na dvore a v záhrade sú ovocné stromy (orech,jabloň, slivka, čerešňa, vinič). Pozemok je oplotený,

súkromie je zabezpečené. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé alebo víkendové bývanie. Plocha: úžitková 110m2, zastavaná 299m2, pozemku 626m2. Prístupová cesta je asfaltová, pozemok je rovinatý. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej pohraničnej obci, obklopený prírodou. V okolí sú jazerá s povoleným rybolovom, hrady, hradné zrúcaniny, turistické chodníky, okolie vhodné na cykloturistiku. Blízko obce je jazierko, na jeho brehu altánok, ktorý môžete využiť na grilovanie a relax. V obci sú obchody, pohostinstvá, škôlka, penzión a obecný úrad. Energetický certifikát nebol doložený. Cena 11 500 € Kontakt 0944 105 801 p. Diana Karišová.

V cene máte zabezpečené nasledujúce služby: poradenstvo v oblasti financovania kúpy vrátane zabezpečenia hypotekárneho úveru; výber znalca; právne poradenstvo; vypracovanie rezervačnej zmluvy, vypracovanie zmluvy o prevode vlastníckych práv a vypracovanie kúpnej zmluvy. Uhradíme poplatky spojené s overením podpisov. Vykonáme vklad nehnuteľnosti do katastra nehnuteľností a uhradíme poplatky. Vybavíme zmenu odberateľa u dodávateľov energií (elektrika, plyn a voda). Sme s Vami pri preberaní a odovzdávaní nehnuteľnosti. Naše služby k Vašej spokojnosti využívate už od roku 2010.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Rovina

Na mape: Rodinný dom 1+5, podpivničený, letná kuchyňa, tiché prostredie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.