Veľký dom s veľkou záhradou vhodný na chalupu Stará Turá na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
235 m
2
Plocha pozemku:  
1819 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Stará Turá
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 212 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zachovalá hlinená chalupa s veľkým pozemkom a ovocnými stromami v blízkosti Myjavských kopaníc v časti Papraď vzdialenej 5 km od mesta Stará Turá na predaj.

Ide o viac ako storočnú priestrannú chalupu situovanú v tichej lokalite ležiacej v bočnej uličke. Chalupa pozostáva z veľkej vstupnej chodby (verandy-prístavba), štyroch veľkých miestností (v niektorých sú priznané trámy) , kuchyne a viacerých hospodárskych častí s možnosťou na zobytnenie. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, voda z vlastnej studne, vykurovanie bolo lokálne na tuhé palivo (k dispozícii 3 komíny). Tento tip nehnuteľnosti je ako stvorený pre ľudí, ktorí hľadajú niečo na chalupárčenie, chcú mať pekný pozemok s ovocným sadom, studňou a pekným výhľadom. Táto chalupa to všetko spĺňa , je v dobrom stave a hlavne je všetko ohľadom prístupu a vlastníctva právne v poriadku. Ak hľadáte staršiu priestrannú hlinenú chalupu na kamenných základoch s pekným pozemkom a dobrou dostupnosťou tak v tomto prípade ste ju našli.

Časť Papraď patrí pod mesto Stará Turá je vzdialená asi 5 km od centra mesta a ponúka dostupnosť po asfaltovej ceste a ozaj krásne a kľudné prostredie. Výhodou je blízkosť mesta s jeho kompletnou občianskou vybavenosťou a hlavne pekná príroda Myjavskej pahorkatiny s možnosťou turistiky ( hrad Čachtice), cykloturistiky ( cyklotrasy až na moravskú stranu), hubárčenie, rybolov ( priehrada Dubník cca 2 km), a aktívneho oddychu Ski Land Stará Myjava cca 15 km. Vzdialenosť z Bratislavy je 110 km.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.