REZERVOVANÉ Predaj, rodinný dom Tatranská štrba, Poprad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
91 m
2
Plocha pozemku:  
91 m
2
okres Poprad
Štrba
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 299 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj RADOVÝ RODINNÝ DOM je to novostavba v zastavanom území obce Štrba, v časti Tatranská Štrba. Z urbanizačného hľadiska ide o radový rodinný dom začlenený v novej uličnej zástavbe rodinných domov v Tatranskej Štrbe. Dom je dvojpodlažná novostavba, ide o murovaný objekt z pálených tehál POROTHERM, s tepelnou izoláciou, dokončený a skolaudovaný v roku 2008. Je postavený na pozemku vo výmere 154 m2, z toho podlahová plocha obytného priestoru je 91,53 m2 s balkónom na 2.NP vo výmere 5,2 m2. Kúrenie a ohrev TUV zabezpečuje plynový kotol viessmann. K domu patria aj dve zatrávnené terasy na 1.NP, menšia v prednej časti od ulice a v zadnej časti domu, vhodné na relax resp. rodinné párty, grilovanie. Dom má následovné dispozičné riešenie: 1.NP - zádverie, schodište, WC, kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba. Podlažie je prístupné hlavným vstupom od ulice a vedľajším zadným vstupom z dvora. V obytnej časti je umiestnený krb.

2.NP - 2 izby,2 kúpeľne s WC, schodišťový priestor, chodba. Podlažie je prístupné vnútorným schodiskom z prízemia. Dom sa predáva komplet zariadený. Objekt je navrhnutý ako rodinný dom a jeho využitie je určené na obytné účely. Jeho dispozičné riešenie však umožňuje bez väčších stavebných úprav aj iné využitie napr. na kancelárie malej súkromnej firme, prípadne prevádzkové účely po zmene účelu užívania.

Objekt je ideálny aj na podnikanie v oblasti prenájmu nehnuteľnosti s kapacitou 6 lôžok s možnosťou prísteliek. K domu prislúchajú aj dve parkovacie státia na pozemku.

Lokalita ma tiché prostredie, ide o vedľajšiu ulicu ( sú tu len rodinné domy a záhrady, neďaleko je lyžiarsky svah ) s dobrou dostupnosťou na Štrbské Pleso (5 km ), Tatranskú Lomnicu (7 km) a okresné mesto Poprad ( 16 km ). Je blízko aj zastávka SAD a stanica ŽSR, obchody, do centra obce Štrba je cca 3 km, kde sa nachádza pošta, ZŠ, MŠ, kultúrny dom, zdravotné stredisko. Zo železničnej stanice vedie električková trať do tatranských turistických centier a ozubnicová železnica tzv. zubačka priamo do turistického strediska Štrbské Pleso. V blízkosti sa taktiež nachádzajú nové golfové areály v Tatranskej a Veľkej Lomnici. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: PP-35448

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- na našom webe nájdete viac ako 1000 referencií spokojných klientov

- nestrannosť pri obchode

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- hypotekárne služby našich partnerov na mieru

- naše služby neustále zdokonalujeme/zaujíma nás váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1

Na mape: REZERVOVANÉ Predaj, rodinný dom Tatranská štrba, Poprad

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.