Rodinný dom v Studienke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
250 m
2
Plocha pozemku:  
950 m
2
okres Malacky
Studienka
pred 296 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 295 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v Studienke v tichej lokalite pod lesom, postavený v roku 2011. Výmera pozemku 950 m2. Zastavané plochy 290 m2 (dom 180 m2, terasa 40 m2, garáž 70 m2). Dom je zateplený a napojený na všetky IS (voda, elektrina, plyn, kanalizácia). Kúrenie plynovým kotlom a krbom na tuhé palivo s vodnou vložkou napojenou na radiádiory. Garáž pre dve autá, montážna jama. Dom sa predáva zariadený, vhodný k okamžitému nasťahovaniu. Kuchyňa so spotrebičmi je spojená s obývačkou. Z obývačky je priamy vstup na terasu s grilom. Dom má 3 izby, kúpeľňu so sprchovým kútom a vaňou, 2 x WC. Technická (odkladacia) miestnosť vedľa domu je priechodná, úložný priestor na povale. Upravený dvor. 

Obec  Studienka  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.

Cena nehnuteľnosti je 205.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 208.000,-Eur celkom.,  v cene je aj 1,5 árový pozemok s prístupom na pozemok.

Kontakt: Peter Chvála, chvala@maximreal.sk, tel.: 0915 831 165

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Peter Chvála, chvala@maximreal.sk, tel.: 0915 831 165

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom v Studienke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.