PREDAJ - Rodinný dom v meste Stupava na Zadnej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
240 m
2
okres Malacky
Stupava
pred 84 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4-izbový poschodový rodinný dom v tichej časti Stupavy, na Zadnej ulici (plne dobudovaná slepá ulica na okraji mesta s dobrým prístupom na diaľnicu). Dom je súčasťou dvojdomu. Úžitková plocha domu je 100 m2, celková výmera pozemku je 240 m2. K domu prislúchajú dve parkovacie miesta + hosťovské parkovacie miesta, a priechodná garáž s elektronicky otvárateľnou bránou. Na vykurovanie slúži plynové podlahové kúrenie a krb na biolieh. Strecha je sedlová so škridľovou krytinou, povala je plne pochôdzna, osvetlená, využívaná ako odkladací priestor s výmerou cca 15 m2. Na všetkých oknách sú vnútorné žalúzie, na oknách v detskej izbe, spálni, kúpeľni, obývačke a kuchyni sú vonkajšie rolety. V izbách a na chodbe sú na mieru vyrobené vstavané skrine. Kuchyňa plne vybavená - veľká chladnička s mrazničkou, malá chladnička s mrazničkou, elektrická indukčná doska, plynová rúra, mikrovlnka, digestor. Na dvore je vybudovaný zavlažovací systém riadený počítačom.

Dispozícia: Prízemie: chodba, samostatné WC, priestor pod schodiskom využívaný ako komora, kuchyňa s obývačkou, pracovňa. Z obývačkovej časti je východ na terasu a dvor. Poschodie: detská izba, spálňa, samostatné WC, kúpeľňa.

Cena nehnuteľnosti je 338.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 4.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 342.000,-Eur celkom.

Prečo kúpiť tento dom:

- Kúpou získavate dobre dispozične riešenie nehnuteľnosti

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- do domu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

Kontakt: Alexandra Katonová,  katonova@maximreal.sk, tel.: 0911 896 465

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.