6 izbový rodinný dom Svätý Peter, predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
624 m
2
okres Komárno
Svätý Peter
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 177 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám na predaj 6 izbový rodinný dom v obci Svätý Peter. Postavený bol v roku 1993 z Ytongu. Strecha je škridlová. Úžitková domu je 300m2, zastavaná plocha je 150m2, pozemok je 624m2. Dispozične pozostáva z predsiene, dvoch na seba nadväzujúcich izieb, z ktorých je prvá, obývacia priechodná a druhá rozdelená ešte na dve miestnosti. Z obývačky vedú dvere do jednej spálne, do chodby s kúpeľňou a samostatným WC a schodiskom do podkrovia, ktoré je tiež obývateľné. Ďalej jedny dvere z obývačky vedú do kuchyne s jedálňou, ktorá je v tvare L. Z kuchyne vedú dvere do prechodnej kancelárie, ktorá je medzi kuchyňou a ďalšou spálňou.

Pod obytnou časťou sa nachádza garáž a 5 pivničných miestností, z ktorých v jednej je kotol zn. Protherm, ktorý kúry aj zohrieva teplú vodu. Okná sú drevené s umelohmotnými žalúziami. Na podlahe sú plávajúce podlahy, PVC a dlažba. V kúpeľmi je vaňa. V dome je elektrina a plyn. Voda je pri dome, kde je tiež kanalizácia. Dom je napojený na žumpu.

Tento rodinný dom poskytuje mnoho priestoru, alebo variant na bývanie. Je síce skoro v pôvodnom, ale vo výbornom technickom stave. Navyše sa nachádza v tichej ulici obklopený dobrými susedmi.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: 6 izbový rodinný dom Svätý Peter, predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.