IBA U NÁS!!! Rodinný dom s pozemkom 782m2, Svinná

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
198 m
2
Plocha pozemku:  
782 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Trenčín
Svinná
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v obci Svinná. Rodinný dom je postavený na pozemku s rozlohou 782m2 a má zastavanú plochu 178m2. Je čiastočne podpivničený a veľké množstvo úložného priestoru je aj v podkroví. V pivnici sa nachádza plynový kotol a kotol na pevné palivo. Spôsob kúrenia sa dá veľmi jednoducho prepnúť. Nedostatku plynu sa tak rozhodne nemusíte obávať. Vo vnútri domu sa nachádza ešte krb na tuhé palivo.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej haly, ktorá by sa dala využívať ako garáž. Z nej sa ide ďalej do chodby s výstupom na pozemok a vstupom do domu. V dome sa z chodby s krbom dostaneme do samostatnej kuchyne s jedálenským kútom a špajzou, do 3 samostatných izieb a do veľkej kúpeľne s WC. Všetky 3 izby sú orientované na severovýchod, takže Vás ráno prirodzene prebudí vychádzajúce slnko a zároveň večer nie sú izby zbytočne prehriate. Chodba a kuchyňa s terasou sú otočené na juhozápad, čo je ideálna orientácia na večerné posedenie s priateľmi.

Rodinný dom bol postavený v 30-tych rokoch 20. storočia a od vtedy bol niekoľkokrát rekonštruovaný. Na rodinnom dome sú osadené plastové okná a dvere, nové podlahy, je čiastočne zateplený, z prednej strany bola spravená izolácia s drenážnou rúrou, komíny sú vyvložkované, strešná krytina je v dobrej kondícii a určite ešte zopár rokov vydrží. Krokvy, klieštiny, latky a ostatné drevené časti strechy sú vo vynikajúcom stave a ak Boh dá, vydržia ešte tisícky rokov.

V obci Svinná sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu škôlka, základná škola, zdravotné stredisko, pošta, potraviny COOP Jednota, kostol, autobusové zastávky, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, FEROPLECH, čerpacia stanica Real-K, Jawáreň, pálenica, a mnoho iných zaujímavostí. Vášnivých rybárov zaiste poteší neďaleká vodná nádrž, ktorú využívajú ľudia v lete aj na kúpanie a v zime na jej zamrznutej hladine hrávajú miestne deti hokej. Azda najväčšou výhodou tohto domu je, že sa nachádza v samotnom srdci tejto krásnej dedinky a jeho obyvatelia majú všetko potrebné naozaj len "na skok".

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=pxfWLX7vdxM

Cena domu je 189.900,-€.

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: IBA U NÁS!!! Rodinný dom s pozemkom 782m2, Svinná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.