Viacúčelové priestory v rekreačnom objekte na prenájom v lokalite Telgárt.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
340 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Brezno
Telgárt
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 260 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REALITY TATRY ponúka na prenájom priestory vhodné na širokú možnosť využitia. Tieto priestory sú vhodné na bývanie, alebo ako rekreačný objekt, chata, penzión, kancelárske alebo skladové priestory, prípadne na malú výrobnú činnosť. Priestory je možné prenajať aj samostatne po dohode a možnosti dispozičného riešenia.

Veľkosť úžitkovej plochy je podľa možnosti od 130 m2 do 340 m2, k tomu je garáž s výmerou 18 m2. Ďalej je na pozemku umožnené parkovanie pre osobné motorové vozidla a celkovou výmerou 36 m2. Vstup pozemok je z hlavnej cesty 1 triedy.

Prízemie je plne funkčné so všetkými sieťami. Dispozícia prízemia je vstupná hala s výmerou 28 m2, veľká izba s výmerou 47 m2, kuchyňa s jedálňou s výmerou 40m2, dve kúpeľne s WC, suchá fínska sauna a hydro masážna vaňa. Na prízemí sa nachádza aj samostatná bytová jednotka so samostatným vchodom. Dispozícia tejto bytovej jednotky je: izba so sociálnym zariadením a kuchynským kútom.

Na poschodí sú dve pripravované kúpeľne a ďalší priestor, ktoré je možné po dohode upraviť na konkrétny účel a potreby nového nájomcu.

Na prízemí bola realizovaná kompletne nová elektroinštalácia, ktorá prebieha v tomto období aj na poschodí. Všetky priestory, ktoré sa nachádzajú v samostatne stojacom objekte so zastavanou plochou 200 m2, sa nachádzajú na začiatku obce a to všetko na oplotenom pozemku, ktorý má výmeru 1 000 m2. Cena za prenájom 3,50 €/m2 bez energií.

Neváhajte a obhliadku nehnuteľnosti si dohodnite už dnes.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0911 132 507. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našich stránkach realitytatry.sk. a realitypopradtatry.sk.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality Tatry.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Viacúčelové priestory v rekreačnom objekte na prenájom v lokalite Telgárt.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.