PREDAJ dvoch rodinných domov za cenu jedného v Tomášove , vhodné aj ako dvojgenerečné bývan

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
477 m
2
Plocha pozemku:  
1145 m
2
okres Senec
Tomášov
pred 179 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na  predaj dva rodinné domy v obci Tomášov s dvomi vlastnými oddelenými budovami teda bytovými jednotkami so samostatným vchodom pre každý dom. Rodinné domy sa nachádzajú v  spoločnom dvore v centre obce Tomášov v tichej ulici ale zároveň v blízkosti občianskej vybavenosti obce. Pozemok má rozlohu 1145m2. 

Kompletná rekonštrukcia hlavného domu prebehla v 2018 roku, rodinný dom má prízemie kde sa nachádza obývačka prepojená s kuchyňou, kúpeľňa v ktorej je rohová vaňa, spálňa, špajza,WC . V dome boli vymenené komplet všetky rozvody elektriky,plynu,vodovodné potrubia. V obývačke sa nachádza bio krb ,ktorým je možné vykúriť celé spodné podlažie. Z prízemnej časti sa vychádza hore kvalitným masívnym schodiskom,a v hornej časti sa nachádza detský raj, dve detské podkrovné izby, zabudovaný šatník. Vo vnútri domu je priestor ,nove plávajúce podlahy,v obývačke bodové osvetlenie. Dom sa predáva zariadený avšak po vzájomnej dohode s majiteľmi. Kuchynská linka je vybavená modernými vstavanými spotrebičmi a je robená na mieru. Mesačné náklady na tento dom sa pohybujú cca do 100 € /mesiac. V dome je zavedený internet od Telecom a v súčasnosti pracujú na osadení optických káblov.  Pred domom sa nachádza spevnená plocha na parkovanie 3 a viac áut s bránou na automatické otváranie.

Polovica domu je podpivničená, pivnica je tehlová vhodná na skladovanie zeleniny či ako vínna pivnica.

Úžitková plocha domu je 477m2.

Kúrenie - plyn - kotol Buderus, kanalizácia - áno, voda - vlastná studňa, aj mestská voda ,optika - áno, parkovanie - vo dvore pre 2 až 3 autá, pred domom.

Dvor je veľkorysý a krásne vysadený okrasnými drevinami, altánkom na posedenie, grilom, hojdačkou. Nachádza sa tam ďalší rodinný dom, novostavba 54m2, obývaný a krásne zariadený. Dom pozostáva z chodby z ktorej sa  vchádza do obývačky prepojenej s kuchyňou,spálňa a kúpeľňa s WC. Dom je taktiež napojený na verejnú kanalizáciu, vodu, plynové kúrenie,postavený bol v 2018. Na dome je satelit na tv. Má vlastný vchod a poskytne nerušené bývanie. 

Na pozemku sa nachádza krásne detské ihrisko, oválny bazén 7,5x3,6m s automatickým ohrevom vody a protiprúdom . V poslednej zadnej časti pozemku sa nachádza ovocná záhrada s ovocnými stromami višňa,marhuľa,ringlota,broskyňa,slivka,jablko, a takisto ohradená zeleninová záhradka.

PREČO kúpiť tento dom:

- možnosť využitia na dvojgeneračné bývanie

- nízke mesačné náklady na dom

- veľkorysý pozemok, upravená záhrada

Cena nehnuteľnosti je 332.000 ,-Eur a v  ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Obec Tomášov disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@maximreal.sk, tel.: 0903 596 517

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase.  Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať.  Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.  

Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu: http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.

Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@maximreal.sk, tel.: 0903 596 517

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: PREDAJ dvoch rodinných domov za cenu jedného v Tomášove , vhodné aj ako dvojgenerečné bývan

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.