Priestranný 4-izbový rodinný dom, rekuperácia, Tomášov, okres Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
621 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Tomášov
pred 316 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 223 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj priestranný a veľmi pekný rodinný dom, samostatne stojaci, 4-izbový, Tomášov, okres Senec. Rodinný dom sa nachádza na Tehelnej ulici, skolaudovaný bol v roku 2010, dom využíva centrálnu jednotku rekuperácie tepla Atrea.

Dom s obytnou plochou 180,50 m2 a celkovou úžitkovou plochou 310,92 m2 leží na pozemku s rozlohou 621 m2. Rodinný dom má masívne zrubové nosné steny, nosnú konštrukciu tvorí fošňová konštrukcia s opláštením z vonkajšej strany osb doskami, medzi ktorými je 16 cm izolácia z minerálnej vlny, pomocnú nosnú kostru tvoria oceľové profily, deliace konštrukcie sú drevené s obojstranným sadrokartónovým opláštením. Stropy sú trámové drevené, strecha je plochá a jej krytina je fólia Firston EPDM membrána, klampiarske konštrukcie strechy a parapety sú z poloplastových plechov. Fasáda domu je silikátová omietka so zateplením (prízemné podlažie) a drevo (prvé podlažie).

Prízemie domu tvorí vstupná časť s chodbou so šatníkom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a je spolu s toaletou, veľmi pekná kompletne vybavená kuchyňa, všetky spotrebiče Miele. Ďalej sa na prízemí nachádza veľká obývacia miestnosť s jedálenskou časťou, ktoré sú od seba priestorovo oddelené stenou s krbom. Obývacia izba (33 m2) má výstup na terasu. Terasa má rozlohu 40 m2 a je zastrešená prvým podlažím. Na prízemí je ešte priestranná garáž pre dve autá (33 m2) a technická miestnosť, ktorá je od garáže oddelená.

Podlažia sú spojené otvoreným priestranným schodiskom z dubového dreva. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby a chodba s výstupom na terasu (40 m2). Hlavná spálňa má priestrannú kúpeľňu s vaňou, dvomi umývadlami, toaletou a bidetom, jedna stena kúpeľne je celá presklená. K hlavnej spálni prislúcha samostatný šatník a menšia terasa (33 m2). Ďalšie dve izby majú spoločnú kúpeľňu s vaňou, spolu s toaletou. Jedna izba je väčšia so šatníkovou skriňou, druhá izba má zabudovanú roldorovú skriňu.

Dom má elektrinu, obecnú vodu, vlastnú studňu so závlahou a obecnú kanalizáciu. Spodná časť domu má drevené parkety, v garáži a technickej miestnosti je betónová podlaha. Poschodie má laminátovú podlahu v izbách, dlažbu v kúpelniach a drevenú podlahu na chodbe a schodisku. Okná v dome sú hliníkové SCHUCO s izolačným trojsklom, vstupné dvere sú bezpečnostné SCHUCO s otváraním na otlačok prsta, interiérové dvere sú celodrevené alebo drevené so sklenou výplňou, zárubne celodrevené. Na terasách na poschodí domu je štrk. Na pozemku za domom je prístrešok (33 m2) pre ďalšie dve autá.

Kúrenie v dome je zabezpečené rekuperáciou voda-vzduch, v dvoch izbách sa nachádzajú dve dostatočne veľké roldorové skrine, plávajúca podlaha a dlažba, veľmi pekné interiérové dvere so zárubňami zn. SAPELI. Mesačné náklady za užívanie domu sú do 130,-Eur (elektrina), 5,-Eur smeti, 8,-Eur voda a odpad plus internet a tv. V dome nie je optický kábel, internet je cez FTP kábel a služba Magio je cez satelit.

Obec Tomášov má cez 2500 obyvateľov, má dobré cestné spojenie smerom na Bratislavu, Šamorín a Senec, v blízkosti sú štrkoviská (jazerá), kvalitná občianska vybavenosť, v obci sú detské ihriská, jasle, materské školy, základná škola, lekári, lekáreň, pošta, zberný dvor, kultúrny dom, reštaurácie, obchody, pošta a služby.

Celková cena 310.000,- Eur je vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt:

- kamil@konfido.sk, 0911 410 278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 10 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Okná:
Iné
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Priestranný 4-izbový rodinný dom, rekuperácia, Tomášov, okres Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.