Exkluzívne bývanie a firma v jednom! Vila Trakovice!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
195 m
2
Plocha pozemku:  
1091 m
2
okres Hlohovec
Trakovice
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj rodinnú vilu s dvoma terasami a s veľkou záhradou v tichom prostredí v bezprostrednej blízkosti prírody v Trakoviciach, 10 km od Trnavy. Pozrite si videoprehliadku: https://youtu.be/bqTra2z4psk

V nadštandardnej dvojpodlažnej vile s obytnou plochou 195 m2 je na prízemí priestranná obývacia izba s výstupom na terasu, samostatná kuchyňa s jedálenskou časťou a s praktickou komorou, spálňa s výstupom na druhú terasu, šatník a kúpeľňa so sprchovým kútom a s wc. Na poschodí je veľká galéria, tri nepriechodné slnečné izby, kúpeľňa s vaňou a wc a menšia technická miestnosť. Šikovná hobby miestnosť je prístupná cez samostatný vchod.

Záhrada s ovocnými stromami má rozlohu 1 091 m2. Na kompletne oplotenom pozemku sa nachádza veľký sklad, výdatná studňa a tri parkovacie miesta.

Vilu je možné využiť aj ako sídlo firmy - z obývacej miestnosti môže byť exkluzívna rokovacia miestnosť, alebo recepcia pre vaše súkromné zdravotnícke zariadenie.

Obec Trakovice má kompletnú občiansku vybavenosť - škôlku, školu, obchody, lekáreň, reštaurácie, kamerový systém, kostol a v obci sa pravidelne konajú rôzne kultúrne podujatia. Dopravná dostupnosť je skvelá - blízke napojenie na D1 zaručuje rýchle dopravné spojenie s Trnavou aj Bratislavou.

Jedinečná príležitosť, odporúčame!!!

V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vypracovanie kúpnych zmlúv naším

právnikom a provízia za sprostredkovanie. Ochotne Vám tiež bezplatne poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Prosím, v prípade záujmu kontaktujte call centrum +421 41 3217800 alebo mailom Anna Miškerníková na miskernikova@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: Exkluzívne bývanie a firma v jednom! Vila Trakovice!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.