Rodinný dom s tromi bytovými jednotkami, Trenčianska Teplá

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
590 m
2
Plocha pozemku:  
414 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Trenčín
Trenčianska Teplá
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj prerobený rodinný dom v obci Trenčianska Teplá. Dom so zastavanou plochou 245m2 je postavený na pozemku s rozlohou 414m2. Dom je podpivničený a napojený na všetky inžinierske siete. Pozostáva z troch samostatných bytových jednotiek. Nachádza sa v ňom jeden 3-izbový byt s veľkou pivnicou, 2-izbový byt a 1-izbový byt. Z dvora je vstup do druhej veľkej pivnice. Nad celým domom je navyše obrovské podkrovie, ktoré ponúka možnosť vytvorenia ďalších bytových jednotiek.

Po drobných úpravách môže dom slúžiť aj na podnikateľké účely, nakoľko bytové jednotky sa dajú navzájom rôzne poprepájať a skombinovať. Či už by ste chceli mať v dome reštauráciu, kaviareň, posiľňovňu, potraviny, lekáreň alebo záhradkárske potreby, môžete si priestor prispôsobiť podľa vlastných potrieb. Zároveň v dome zostane stále dostatok priestoru na bývanie aj pre väčšiu rodinu.

Dom je pripojený na všetky inžinierske siete. 2-izbový byt má vlastné merače plynu, elektriky aj vody a má vlastný kotol na kúrenie a ohrev vody. 3-izbový a 1-izbový byt majú spoločný kotol s bojlerom umiestnený v pivničnom priestore 3-izbového bytu. Na streche je položená pálená škridla BRAMAC.

Dispozične dom ani nebudem opisovať, lebo by sme sa zamotali. Odporúčam pozrieť si 3D prehliadku. V 3D prehliadke vľavo dole nájdete tlačítka, ktorými si môžete pozrieť aj pôdorys domu, prípadne si ho pozrieť a otáčať ako model.

V obci Trenčianska Teplá sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Je tu základná škola, škôlka, pošta, lekár, lekáreň, potraviny, mäsiarstvo Hôrka, autobusové zastávky, vlaková stanica a mnoho iného. Vynikajúca je aj napojiteľnosť na diaľnicu D1. V okolí Trenčianskej Teplej je tiež množstvo turistických a cykloturistických chodníkov.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=hzoj8tBYkQJ

Cena domu je 249.900,-€.

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: Rodinný dom s tromi bytovými jednotkami, Trenčianska Teplá

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.