Dokončený rodinný dom v Trenčíne, pozemok 531 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m
2
Plocha pozemku:  
531 m
2
okres Trenčín
Trenčín
pred 231 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 224 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový tehlový rodinný dom, typu bungalov v novovytvorenej časti obytných domov v mestskej časti Záblatie., z ktorej je výborná dostupnosť do centra mesta a k občianskej vybavenosti. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku s rozlohou 531 m2. Dom je napojený na všetky IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia.

Úžitková plocha domu je 103 m2, zastavaná plocha domu 120 m2 k čomu ešte prináleží terasa o rozlohe 9 m2. 

Dom je vymurovaný z keramických tehál a zateplený 15 cm polystyrénom, strechu tvorí priehradový krov a keramická strešná krytina. Dispozičné riešenie domu je nasledovné: vstupná chodba, samostatné WC,  kuchyňa spojená s obývacou izbou, špajza,  spálňa a dve izby, kúpeľňa. Z obývacej časti je východ na terasu, ktorá je orientovaná na juhovýchod. V obývacej časti domu je príprava pre krb.  V predsieni, WC, kúpeľni, je hotová dlažba a obklad, v kúpeľni osadená vaňa, vodovodná batéria. V dome sú  urobené kompletné podlahy a interiérové dvere, úprava okolia domu vrátane parkoviska pre 2 autá, chodníkov okolo domu, vstupný chodník do domu, vymurovaná terasa. Dokončená fasáda domu. 

Rodinný dom má taktiež k dispozícii úložný priestor v podkroví.

Dom je vykurovaný teplovodným podlahovým vykurovaním, zdroj tepla je kondenzačný plynový kotol. V dome je urobená príprava na klimatizáciu. V každej izbe je prípojka počitačovej siete, satelitného TV. Zabezpečovací systém (alarm), kamerový systém, prívod pre optické pripojenie - internet. Dom je pripravený na kolaudáciu.

Dom sa predáva v štádiu na kľúč bez kuchynskej linky v sume 186 000 €. Kontakt: 0915 753 000, mail: mangundova@vasereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.