POZOR ZNÍŽENÁ CENA ***3D PREHLIADKA***LUXUSNÁ REZIDENCIA NA PREDAJ V TRENČÍNE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
547 m
2
Plocha pozemku:  
1768 m
2
okres Trenčín
Trenčín
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 250 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Využite možnosť virtuálnej prechádzky touto unikátnou nehnuteľnosťou

https://my.matterport.com/show/?m=mBz8YDg7cea

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS - Ponúkame Vám na predaj luxusnú rezidenciu neoklasicistickej architektúry, ktorá je postavená na pozemku s rozlohou 1768 m2 sa nachádza sa vo vyhľadávanej časti mesta Trenčín / SR / -  Kollárová štvrť. Rezidencia bola postavená s tehál POROTHERM 44 P+D + zateplené obvodové múry izoláciou NOBASIL TF hr. 50mm. Nehnuteľnosť je navrhnutá veľmi luxusne, kde sú zakomponované najkvalitnejšie materiály  - masívne drevené okná, masívne vchodové dvere, elektroinštalácie, rozvody, prípojky na domový vysávač, internet, vlastná studňa, plyn, zavlažovací systém, klimatizácia v stenách formou ochladzovania /podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom - špičková technológia / NIBE ktorá vám zaistí vysoko úsporné vykurovanie, ohrev vody, vetranie či chladenie s maximálnym ohľadom na životné prostredie.

Nehnuteľnosť ponúka krásne a priestorovo nadrozmerné prízemie, ktoré je už navrhnuté na luxusný a nadčasový moderný interiér. Dispozične pozostáva zo vstupnej prijímacej haly, následne sa vchádza do priestrannej obývačky, ktorá je prepojená s kuchyňou, hosťovskými izbami a terasou. Celková podlahová plocha prízemia je 475,29m2 + vonkajšia terasa s rozlohou 72 m2.

1. poschodie je situované tiež veľmi príjemne a komfortne, kde je dostatok krásnych izieb a veľká terasa. Celková podlahová plocha poschodia poskytuje novému majiteľovi rozmery 207,47m2 vrátane veľkej terasy 26,73m2.

Rezidencia je vhodná ako luxusné rodinné sídlo, prípadne ako polyfunkčná alebo administratívna budova, prípadne ako súkromná klinika.

Objekt ponúka novému majiteľovi parkovanie v garáži pre 2 motorové vozidlá a bezproblémové státie na pozemku pred nehnuteľnosťou, čo je veľkou výhodou.

Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania, celoslovenskej inzercie, právneho a úverového poradenstva už 12 rokov.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle  +421 908 164 070 e-mail: dobiasova@wfg.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.