NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU, 188 M2, PARTIZÁNSKA, TRENČÍN

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
188 m
2
okres Trenčín
Trenčín
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 47 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ARCHEUS reality Trenčín Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v centre  Trenčína. Nehnuteľnosť sa nachádza v atraktívnej časti Trenčína, takmer priamo v centre, kúsok od mestského lesoparku Brezina.  

Pozostáva zo suterénu, prízemia a 1. poschodia (podkrovného). Celková plocha je 188 m2.

V suteréne sa nachádza jedna miestnosť s toaletou a plánovanou otvorenou sprchou. Vchod do miestnosti je priamo z ulice. Môže slúžiť ako kancelária, administratívny či obchodný priestor, prípadne garsónka a pod.

Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je východ aj na prvé poschodie, chodby s menším úložným priestorom, kuchyne, obývačky s východom na priestrannú terasu, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a spálne.

Prvé poschodie tvorí chodba, spálňa, izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta a kuchyňa prepojená s obývačkou, z ktorej je výstup na balkón s výhľadom na zeleň.

Nad podkrovnou časťou sa nachádza ešte zaujímavý priestor, ktoré je možné využiť či už ako odkladací priestor, alebo ho prerobiť na herňu pre deti.

Priestrannosť tohto rodinného domu môže využiť väčšia alebo viacgeneračná rodina, niekto kto vie skĺbiť bývanie s  podnikaním, alebo chce investovať do nehnuteľnosti slúžiacej na prenájom (nakoľko nehnuteľnosť je možné rozdeliť na 3 samostatné bytové jednotky, prípadne 2 bytové jednotky a obchodný priestor).

Popis nehnuteľnosti:

- centrum Trenčína

- novostavba

- možné rozdeliť na 3 bytové jednotky so samostatnými prípojkami energií

- obytná plocha suterénu: 24,5 m2

- obytná plocha prízemia: 52 m2 + 38 m2 terasa

- obytná plocha 1. poschodia: 73,5 m2

- zateplený

- stavebný materiál: tehla

- strešná krytina Bramac

- plastové okná – trojsklo

- laminátové parkety a dlažba

- napojený je na verejný vodovod, elektriku, plyn a kanalizáciu

 

Kompletná občianska vybavenosť je len na skok od rodinného domu. V blízkosti sa nachádzajú obchody, zdravotnícke zariadenia, zastávky MHD, základná škola, materská škola, lesopark Brezina, športoviská, reštaurácie, kaviarne a pod.

Pozrite si aj našu 3D obhliadku na https://bit.ly/3o05XOK

Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku na tel. č.: 0905 752 184 alebo 0918 689 653.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis – kúpne zmluvy vypracované právnikom, servisné poplatky na katastri nehnuteľností, návrh na vklad. K dispozícii je Vám bezplatne hypotekárny špecialista, ktorý zariadi Vašu hypotéku s najvýhodnejšími podmienkami. Zabezpečíme pre Vás všetko potrebné ku kúpe až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepisu energií. Všetko vybavíte pod jednou strechou.

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.