CASMAR RK – EXKLUZÍVNE!!! 5 izb. RD, A. ŚTREKÁRA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
230 m
2
Plocha pozemku:  
630 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Trnava
Trnava
pred 232 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 228 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne len u nás !!! Vám ponúkame na predaj výnimočný rodinný dom na ulici Adama Štrekára v Trnave. Útulný 5 izbový rod.dom v lokalite Kamenná Cesta sa nachádza na pozemku o rozlohe 630 m2 s úžitkovou plochou 230m2.

Dispozične dom pozostáva : vstupná chodba so vstupom do garáže kde sa nachádza technická miestnosť a samostatná toaleta,veľká chodba s úložným priestorom ktorá spája dve samostatné izby a veľkú pracovňu,obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou ktorú dopĺňa krb na tuhé palivo a výstup na priestrannú terasu,dizajnové schodisko ktoré vedie do veľkej oddychovej miestnosti ktorá len umocňuje dokonalosť tejto nádhernej nehnuteľnosti.

Na stavbu domu boli použité kvalitné materiály. Dom sa predáva kompletne zariadený!!!.Ďalším veľkým benefitom nehnuteľnosti je okrasná záhrada s veľkou terasou,virivkou,záhradným domčekom,závlahovým systémom,vlastnou studňou … !!! TREBA VIDIEŤ !!!

Cena nehnuteľnosti je 398.000 € vrátane všetkého zariadenia,kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0907 488 445 Ostríž Marián

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.