Viacpodlažný rodinný dom, Špačinská cesta - Trnava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
390 m
2
Plocha pozemku:  
856 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Trnava
Trnava
Špačinská cesta
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 176 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný trojpodlažný rodinný dom s dvomi garážami na rovinatom pozemku v tichej a vyhľadávanej časti mesta Trnava len 5 minút do centra na ulici Špačinská cesta. Rodinný dom má výborné dispozičné riešenie s možnosťou rozdelenia na 3 samostatné trojizbové byty.

Rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 390 m2 je postavený na pozemku o výmere 856 m2, má zastavanú plochu 145 m2, slnečnú terasu a udržiavanú veľmi peknú záhradu. Kolaudácia domu prebehla v roku 1993. Posledná rekonštrukcia prebehla v roku 2013. Pozemok je oplotený a zabezpečený z cesty posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Záhrada má plne automatickú závlahu z vlastnej studne. Súčasťou záhrady je záhradný dom s murovaným grilom. Dom je vhodný pre pokojné rodinné bývanie v tichej a bezpečnej lokalite.

Dispozícia:

Dom pozostáva z 3 nadzemných podlaží a 1 podzemného podlažia. Na 1.PP sa nachádza technická miestnosť, posilňovňa, pivnica, práčovňa, ľudová izba a letná kuchyňa. Na 1.NP sa nachádza vstupná hala, samostatná sprcha a WC, sklad, kuchyňa, jedáleň, obývacia izba s vlastným krbom, schodisko, terasa, na ktorú je prístup z kuchyne. Na 2.NP sa nachádza chodba, 3 izby, priestranná kúpeľňa s oddychovou miestnosťou a loggie, na ktoré je prístup z každej izby. 3.NP bolo vybudované pri poslednej rekonštrukcií ako samostatná časť kde bol vybudovaný samostatný 3 izbový byt, s vlastným schodiskom a vlastným kúrením. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne, samostatného WC, dvoch izieb, priestrannej obývacej izby s kuchyňou. Každá izba má svoju loggiu. V celom dome sú kompletne vymenené plastové okná a dvere. Vykurovanie je riešené podlahovým kúrením na 1 a 2 NP s vlastným plynovým kotlom. Na 3NP sú radiátory taktiež s vlastným plynový kotlom. Mesačné náklady pri plnej prevádzke sú max. 300 EUR.

Technický stav:

Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1993. Je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia). Na pozemku je vŕtaná 26 m studňa. Na stavbe domu boli použité kvalitné stavebné materiály – sendvičová keramika, silikónová fasádna omietka v kombinácii s obkladom, oceľové kované vonkajšie a vnútorné zábradlia kombinované s drevom, drevené schodiska, oceľová kovaná posuvná brána a plotové výplne. Okná sú 6-komorové plastové s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. Dom sa predáva čiastočne zariadený tzn. zostávajú všetky vstavané nábytky a zariadenia. Ostatné je vecou dohody.

Popis lokality

Lokalita:

Vyznačuje sa výbornou dopravnou dostupnosťou do centra mesta ale aj na diaľnicu D1. V blízkosti je OC novootvoreného futbalového štadióna kde sú potraviny, banka, kaviarne, reštaurácie, škola, škôlka. Mesto Trnava poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Terén:
Rovina
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: Viacpodlažný rodinný dom, Špačinská cesta - Trnava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.