Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný rodinný domy v Trnave, lokalita Kopánka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
230 m
2
Plocha pozemku:  
485 m
2
okres Trnava
Trnava
Letecká
pred 84 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný Rodinný dom v Trnave v časti na Kopánka. Dom je vhodný na bývanie a taktiež je svojou dispozíciou vhodný na podnikanie, či investíciu prenajímania jednotlivých bytov, nakoľko sa nehnuteľnosť nachádza v atraktívnej časti Trnavy.. Veľkosť pozemku je 485m2 a úžitková plocha domu je cca 230m2. V nehnuteľnosti sú 3 samostatné 2-izbové bytové jednotky. Každá bytová jednotka pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, chodby, WC a kúpeľne. Celá nehnuteľnosť je podpivničená o výmere cca 115m2. Dom má priestranný balkón z dvoch strán domu.

V interiéri domu je položená nová dlažba na chodbách, schodisku a v kúpeľniach. Finálne dokončenie nehnuteľnosti ako v interiéri tak exteriér je ponechaný na nového majiteľa podľa svojho uváženia. Súčasný majiteľ je otvorený komunikácii.

V byte č. 1 sa nachádzajú 2 izby, kuchyňa, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a komora.

V byte č. 2 sú 2 izby, kuchyňa, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC. Tieto byty majú spoločné vstupné dvere a na každom poschodí sa nachádza jeden byt.

V byte č. 3 sú 2 izby : obývačka spojená s kuchyňou, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Tento byt sa nachádza na 2 poschodiach a má samostatný vchod.

V nehnuteľnosti sa nachádzajú plastové okná s izolačným dvoj sklom a vstupné vchodové dvere sú plastové. Každý byt má samostatný plynový prietokový kotol PROTHERM na teplú vodu a kúrenie. V nehnuteľnosti sú radiátory a samostatný merač na plyn.

K nehnuteľnosti patrí samostatne stojaca garáž a záhradka.

v blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza obchodné centrum, autobusová zastávka. V meste sú škôlky, ZŠ, odborné učilištia, stredné školy, vysoké školy. Je tu široká možnosť relaxácie, oddychu, kultúry ako divadlo, kiná, rôzne podujatia a samozrejme je tu možnosť športu. Trnava je okresné mesto a disponuje plnou občianskou vybavenosťou. Tak isto je v Trnave i nemocnica s poliklinikou.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný rodinný domy v Trnave, lokalita Kopánka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.