UŽ POSTAVENÉ! - Novostavba 4i rod. domu, tepelné čerpadlo v cene

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
550 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trnava
Trnava
Kamenná cesta
pred 265 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 4 izbový nízkoenergetický (trieda A) rodinný dom bungalov v lokalite Kamenná cesta, Trnava. Rodinný dom je nízkopodlažný so sedlovou strechou, postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 550m2 o zastavanej ploche 150m2, úžitková plocha 130m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 3 samostatných izieb, kuchyne prepojenej s jedálenskou časťou a obývacou izbou, technickej miestnosti, 2x kúpeľne a 2x WC. Dom je dokončený v štádiu holodom: postavený z tehly + zateplenie polystyrénom, plastové okná z vonkajšej strany vo farbe s izolačným trojsklom, podlahová izolácia + teplovodné podlahové kúrenie, stropná izolácia Nobasil + sádrokartonové stropné opláštenie, vnútorné sadrové omietky, elektrické rozvody vrátane zástrčiek a vypínačov, 2x vymaľované na bielo, lakovaná strešná krytina Mediterran Danubia antracit s originálnymi strešnými doplnkami, dokončená fasáda, v streche pochôdzny úložný priestor, predpríprava na krb (komín). Kúrenie riešené tepelným čerpadlom vrátane 200L zásobníka s možnosťou inteligentného ovládania cez smartfón. Chladenie riešené taktiež cez tepelné čerpadlo - odpadá nutnosť klimatizácie.

Vynikajúca dispozícia s dostatkom úložného priestoru (vstavané skrine je možné osadiť až na šiestich miestach!)

DOM JE UŽ POSTAVENÝ - MOŽNOSŤ OKAMŽITEJ KÚPY BEZ ČAKANIA!

Znalecký posudok k dispozícii.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: UŽ POSTAVENÉ! - Novostavba 4i rod. domu, tepelné čerpadlo v cene

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.