VIVAREAL* REZERVOVANÉ ! LUXUSNÝ 4 izbovýRD, garáž, bazén, krytá terasa, ticháj ulička, pria

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
280 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trnava
Trnava
pred 179 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 175 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj KRÁSNY 2 podlažný a podpivničený tehlový rodinný dom v tichej a nepriechodnej uličke v Trnave v štvrti Vajslova Dolina.

Dom je samostatne stojaci na pozemku s výmerou cca 475m2, dispozične pozostáva: na prízemí zo vstupnej chodby, veľkej otvorenej kuchyne s plynulým prechodom do obývacej izby s jedálňou, výstupom na prekrytú a uzatvárateľnú terasu, samostatná izba(spálňa alebo hosťovská izba) a závesné WC s umývadlom. Uzatvorená terasa je vybavená podlahovým kúrením.

Na poschodí sa nachádza priestranná kúpelňa s vaňou a preskleným sprchovacím kútom, dve úmývadlá a WC, z kúpeľne je balkón, krásna spálňa so samostatným murovaným šatníkom, taktiež detská izba s nábytkom na mieru.

Dom je podpivničený, v pivničných priestoroch sa nachádzajú dve miestnosti, technická miestnosť s plynovým kotlom a zásobníkom vody.

Na pozemku sa nachádza altánok (so sedením, krbom, vybavený elektrickou varnou doskou, drezom, a el. trúbou), murovaný bazén, množstvo okrasných drevín, trávnik so závlahami.

Súčasťou domu je garáž s bránou na DO(z garáže je prístup na pozemok). RD je vybavený zabezpečocacím a kamerovým systémom.

Kúpou je dom voľný, pripravený k okamžitému nasťahovaniu.

V blízkosti sa nachádza výjazd na D1, centrum mesta, železničná a autobudová stanica, LIDL.

Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám radi pomôže náš certifikovaný finančný poradca.

Cena: 355 000,-€ vrátane služieb a provízie RK !! V prípade seriózneho záujmu je možná dohoda na cene !!

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.