Samostatne stojaci rodinný dom typu bungalow, Trnovec nad Váhom, Šaľa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
96 m
2
Plocha pozemku:  
494 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Šaľa
Trnovec nad Váhom
pred 176 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 176 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Ponúkame na predaj novostavbu pekného priestranného 4-izbového rodinného domu v obľúbenej lokalite obce Trnovec nad Váhom, okres Šaľa. Rodinný dom je prízemný, typu bungalow. Pozemok má plochu 494 m2, zastavaná plocha domu je 125 m2, úžitková plocha je 96,85 m2, bez plochy terasy (+ výmera 10,90 m2). Dom bude zateplený, s predprípravou na krb v obývacej izbe, bude mať plastové okná zvonka hnedo laminované, zvnútra biele s izolančným trojsklom, teplovodné podlahové kúrenie, vymaľovaný bude bielou farbou. Dom je napojený na nasledovné inžinierske siete - elektrina, voda, je tu zriadená aj predpríprava na alarm, žumpa. Terénne úpravy budú pripravené pre potreby výsadby trávnika.

DISPOZÍCIA DOMU:

Pri vstupe do domu sa nachádza pekná predsieň, z ktorej je prístup do samostatného WC, kúpeľne a dvoch oddychových izieb domu. Z predsiene sa na ľavej strane dostaneme do jednej spálne a dennej časti domu tvorenej kuchyňou spojenou so vzdušnou obývacou izbou s krbom s výstupom na terasu. Vedľa kuchyne je naplánovaná praktická špajza spojená s technickou miestnosťou. Izby sú vzdušné a poskytujú pre svojich obyvateľov dostatok úložného priestoru.

LOKALITA:

Rodinný dom sa nachádza v zastavanej lokalite obce, nakoľko sú okolité nehnuteľnosti dokončené odpadá stavebný ruch. Obec Trnovec nad Váhom sa nachádza neďaleko mesta Šaľa, Nitry a Nových Zámkov vďaka čomu patrí k vyhľadávaným lokalitám pre bývanie.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Samostatne stojaci rodinný dom typu bungalow, Trnovec nad Váhom, Šaľa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.