Luxusný rodinný dom na predaj!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
334 m
2
Plocha pozemku:  
1518 m
2
okres Nové Zámky
Tvrdošovce
pred 284 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 270 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj luxusný rodinný dom v blízkom centre obce Tvrdošovce. Obec má plnú občiansku vybavenosť. Dom sa nachádza neďaleko kostola, termálneho kúpaliska a futbalového ihriska. Dom stojí na pozemku o výmere 1518 m2 a bol postavený v roku 2003. Za domom je úžasný výhľad na jazero, ktoré majú majitelia dlhodobo v prenájme od obce. V jazere je nasadených množstvo rýb a vstup k nemu je umožnený bránkou na konci pozemku. Dom je postavený na slnečnom pozemku a je situovaný tak, že poskytuje maximálne súkromie a relax. Všetky inžinierske siete sú zavedené – plyn, elektrina, voda. Na pozemku sa nachádza drevený záhradný domček a za domom bazén. Dom je postavený z tehly, strecha je sedlová, strešná krytina je škridla. Okná sú drevené, interierové dvere sú taktiež z kvalitného masívu ako aj vstupné dvere do domu. V celom dome sú laminátové podlahy, v kúpeľniach a wc je keramická dlažba. Súčasťou domu je aj dvojgaráž, so samostatným bočným východom nachádzajúcim sa pred vstupom do domu. Na prízemí sa nachádza priestranná obývačka s krbom spojená s jedálňou a opticky predelená kuchyňa. Z jedálne vedie výstup na terasu. Kuchynská linka je vyrobená na mieru – zostáva v dome. Pri kuchyni je špajza, technická miestnosť –kotolňa a kúpeľňa so sprchovým kútom a s wc. Na prízemí sa nachádza ešte jedna samostatná izba. Dominantným schodiskom z masívu sa dostaneme na poschodie domu. Tu sa nachádzajú 3 samostatné izby, každá izba má vlastný šatník a okrem okien aj samostatný balkón. Nachádza sa tu priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovým kútom a samostatné wc. V dome je úložný priestor – povala. Ďalšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle: 0917/240016 - Mgr. Silvia Palacková

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
3
Okná:
Eurookná
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno

Na mape: Luxusný rodinný dom na predaj!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.