RODINNÝ DOM - HLAVNÁ - VALALIKY - Znížená CENA !

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
118 m
2
Plocha pozemku:  
729 m
2
okres Košice - okolie
Valaliky
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 38 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

 

Ponúkame na predaj starostlivo udržiavaný rodinný dom so 4 izbami v pokojnej obci Valaliky, v blízkosti Košíc. Tento dom je exkluzívne ponúkaný za zníženú cenu 175 000 eur.

Pri virtuálnej prehliadke ►https://bit.ly/421d3o7  si môžete všimnúť, že dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 729 m2. Zastavaná plocha domu je 118 m2 a úžitková plocha je približne 200 m2.

Dom je v pôvodnom stave a je podpivničený. Dispozícia zahŕňa 3 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a obývaciu izbu. Jedná sa o konštrukciu z tehy a kvádra s plechovou strechou.

Inžinierske siete zahŕňajú obecný vodovod, vlastnú studňu, kanalizáciu, plyn a elektrinu. Pozemok je kompletne oplotený a upravený s oddychovou zónou.

Vďaka svojej lokalite je táto nehnuteľnosť ideálna na kombinované užívanie, napríklad na bývanie a podnikanie vo sfére služieb (lekár, právnik, notár atď.). 

  ►   OBHLIADKY: +421 911 763 222

Garantujeme Vám profesionálny právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností a asistenciu pri prepise. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na Mäsiarskej 53 v Košiciach, kontakt.ke@archeus.sk, 0907 372 222, 0918 660 606.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: RODINNÝ DOM - HLAVNÁ - VALALIKY - Znížená CENA !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.