Rezervované. Predávame Rodinný dom po rekonštrukcii na veľkom 20 árovom pozemku Veľká Dolin

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
105 m
2
Plocha pozemku:  
2061 m
2
okres Nitra
Veľká Dolina
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 234 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s garážou (s montážnou jamou) a dvoma hospodárskymi budovami v obci Veľká Dolina (Pozor! Spolu aj so zariadením a technickým vybavením podľa želania záujemcu), obec sa nachádza 18km od Nitry. Táto ponuka je ideálnym riešením pre menšiu rodinu ktorá potrebuje veľa vonkajšieho priestoru, domáceho "majstra", ľudí ktorí radi chovajú domáce ale aj hospodárske zvieratá.

Rodinný dom je riešený ako 3-izbový a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývačkou (odkiaľ sa dá vyjsť na zadnú terasu), 2 x veľká spálňa, Toaleta s kúpeľňou a sprchovým kútom, chodba s prechodom do komory a do technickej miestnosti (s možnosťou aj iného využitia).

Rozloha pozemku 20,6 ára (21m x 98m), Zastavaná plocha domu je 105m2, pivnice 25m2, Garáž 21m2 . Dom bol postavený v roku 1956 z pálených tehál. Stav objektu: Kompletná rekonštrukcia okrem krovu - strešná krytina KJG, Obvodové múry - zateplenie 8cm fasádnym polystyrénom, nové podlahy, stierky, elektrické inštalácie, plynové rozvody a kúrenie (kuchyňa a obývačka podlahové kúrenie ostatné miestnosti radiátory), vodovod (možnosť čerpania vody aj zo studne), žumpa 12m3, dom má aj el. vstupnú bránu na diaľkové ovládanie.

K domu prislúchajú aj dve ďalšie stavby jedna slúži ako zázemie pre záhradu s posedením a druhá je letná kuchynka - v tejto stavbe je zavedená elektrika aj vodovod.

V prípade záujmu volajte makléra: Ing. Peťovský 0908 064 839, mail: petovsky@realitybemi.sk NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno

Na mape: Rezervované. Predávame Rodinný dom po rekonštrukcii na veľkom 20 árovom pozemku Veľká Dolin

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.